Cum anulezi abonamentul Telegram Premium pe Android

Dacă ești utilizator de Telegram și ai ales să încerci funcționalitățile Premium pe dispozitivul Android, este posibil să dorești să înveți cum să anulezi abonamentul Premium.

Fie că ai ales să faci acest lucru din motive financiare sau pur și simplu nu mai ai nevoie de funcțiile plătite, următorul ghid te va ajuta să înțelegi pașii necesari pentru a anula abonamentul Telegram Premium pe dispozitivul tău Android.

Dezactivează Telegram Premium direct de pe telefon

Telegram Premium vine cu numeroase beneficii, precum limite dublate la canale, chat-uri fixate, transfer sau conturi. De asemenea, are un translator integrat, funcție speech to text și nicio limită de viteză la descărcare.

De asemenea, Telegram Premium este una dintre condițiile pentru a obține bifa albastră de cont verificat. Celelalte țin de notorietatea celui care face solicitarea, acesta trebuind să fie vizibil în social media și în presă.

Oricum, există numeroase funcții utile Telegram și în versiunea gratis. De aceea, renunțarea la Premium nu este un dezavantaj major.

Pentru a anula abonamentul Telegram Premium pe Android, ai câteva metode simple. Va trebui să o alegi pe aceea pe care ai folosit-o când ai luat abonamentul:

  • Prin Premium Bot: Mergi la Premium Bot și trimite comanda /stop. Acesta va opri abonamentul premium imediat.
  • Prin Google Play: Mergi la Play Store, la profil și apoi la Payments & Subscriptions. Apasă Subscriptions, mergi la Telegram și apasă Cancel Subscription. Selectează motivul dorit apoi apasă Continue și, la final, apasă Cancel Subscription.

Este important de menționat că atunci când anulezi abonamentul Premium, vei continua să ai acces la funcționalitățile Premium până la finalul perioadei curente de facturare. După aceea, contul tău va reveni la statusul de utilizator gratuit cu funcționalitățile corespunzătoare. Nu ți se vor șterge contactele de pe Telegram și nici imaginile sau clipurile primite în perioada de abonament premium.

Recomandăm să anulezi abonamentul cu cel puțin câteva zile înainte de data de expirare, astfel încât să eviți orice taxare suplimentară și să ai timp să te asiguri că treci la contul gratuit dacă dorești acest lucru.

Acestea sunt pașii simpli pe care trebuie să-i urmezi pentru a anula abonamentul Telegram Premium pe dispozitivul Android. Procesul este ușor și rapid, iar după finalizarea lui, vei putea folosi aplicația Telegram în continuare cu funcționalitățile gratuite.

  1. Telegram

    Telegram

    Telegram este o aplicație de comunicare prezentă pe toate platformele PC și mobile. În cazul în care dorești, poți să o folosești pe un televizor cu Android. Versiunea gratuită are numeroase funcții utile iar cea premium îți dublează limitele de utilizare și adaugă funcții noi.

Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit
Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie, fiind o alternativă puternică la WhatsApp. Mulți utilizatori nu știu însă că pot vedea ora exactă la care un mesaj trimis a fost citit de către destinatar. Acest lucru poate fi foarte util dacă vrei să știi, d…

Cum descarci clipuri video din canale Telegram private
Cum descarci clipuri video din canale Telegram private

Telegram este o platformă populară pentru distribuirea de conținut video prin intermediul canalelor. Cu toate acestea, unii creatori restricționează descărcarea și redirecționarea conținutului postat, făcând dificilă salvarea videoclipurilor. Dacă vrei să descarci un video di…

Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram
Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram

Telegram este o aplicație populară pentru mesagerie instant, dar uneori poate întâmpina probleme de funcționare. Dacă te confrunți cu dificultăți în utilizarea aplicației, există câteva metode simple prin care poți încerca să rezolvi problema. Iată un ghid pas cu pas pentru a…

Cum folosești Telegram fără număr de telefon
Cum folosești Telegram fără număr de telefon

Mulți utilizatori caută modalități de a se înscrie pe platforme precum Telegram fără a folosi un număr de telefon, din motive de confidențialitate și securitate online. În acest articol, îți voi arăta cum poți crea un cont Telegram fără a furniza numărul tău de telefon, folos…