Cum obții bifa albastră de cont verificat pe Telegram

Bifa albastră este un element dorit pe majoritatea rețelelor de socializare. Aceasta înseamnă că acel cont este autentic, că persoana din spatele său este reală.

Telegram a implementat verificarea conturilor în încercarea de a crea un mediu mai sigur în aplicație. Iată, așadar, cum obții bifa albastră de cont verificat pe Telegram.

Ce beneficii aduce un cont verificat

Contul verificat este un cont real, asociat persoanei sau organizației pe care o reprezintă. Este una dintre funcțiile utile ale Telegram care are rolul de a securiza informația care circulă în aplicație, mai ales în contextul înmulțirii cazurilor de fake news.

Un astfel de cont va fi o sursă de încredere în cazul știrilor și al informațiilor. Aici oamenii obișnuiți vor da Join pentru a primi informații de calitate și pentru a fi siguri că nu sunt înșelați

Cum se obține statusul de cont verificat

Ca să obții statusul de cont verificat, va trebui, în primul rând, să fii abonat al Telegram Premium. Dincolo de aspectul financiar, un cont premium este asociat unui card validat de o instituție financiară, deci există o confirmare a identității persoanei care are contul.

Bifa albastră de cont verificat poate fi obținută doar de canale oficiale, de grupuri sau de boți. Un cont personal, chiar dacă este premium, nu va obține statusul de verificat.

Telegram se bazează pe rețelele social media pentru a te verifica. Astfel, dacă ai obținut bifa albastră pe cel puțin două dintre rețelele sociale Facebook, Instagram, Twitter, VK, Snapchat, TikTok sau YouTube, ești eligibil pentru a urma procedura. Dacă nu ai un cont verificat, însă ești persoană publică și există suficiente informații despre tine (spre exemplu în presă, pe Wikipedia etc.), îți păstrezi șansele pentru a obține bifa albastră de la Telegram.

Pentru a demara procedura de verificare, trebuie să te abonezi la Telegram Premium. Apoi, va trebui să dai un mesaj la @VerifyBot. Apasă Start și urmează procedura. De obicei, ți se va cere să pui un link în descriere la contul social media respectiv. În momentul în care ai introdus link-ul în descriere, vei primi bifa albastră de cont verificat.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. Telegram

    Telegram

    Telegram este o aplicație de comunicare. Se poate folosi de pe telefon, PC, laptop sau chiar de pe un televizor. Trimite mesaje, transferă fișiere, fă apeluri video sau de voce. Ține legătura cu mai mulți prieteni sau colegi în grupuri. Dacă vrei să îți deschizi un serviciu de informare, poți crea un canal.

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…

Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp
Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp

WhatsApp este, fără îndoială, cea mai populară aplicație de mesagerie instant din lume. Utilizatorii se bazează pe ea pentru a rămâne în legătură cu prietenii și familia. Cu creșterea continuă a popularității WhatsApp, platforma deținută de Facebook este folosită pe scară lar…

Cum descarci audio de pe Instagram
Cum descarci audio de pe Instagram

Instagram este o sursă nesfârșită de inspirație și conținut creativ, inclusiv clipuri audio pe care ai putea dori să le folosești în propriile tale proiecte video. Chiar dacă Instagram nu oferă o opțiune directă pentru descărcarea audio-urilor din Reels, există câteva metode …

Cum primești codul de verificare WhatsApp prin email
Cum primești codul de verificare WhatsApp prin email

WhatsApp a continuat să îmbunătățească platforma pentru siguranța și securitatea utilizatorilor săi. Serviciul de mesagerie a suportat conversații criptate end-to-end și backup-uri criptate pentru o lungă perioadă, dar din motive de securitate online, aceste măsuri nu sunt su…