Cum obții bifa albastră de cont verificat pe Telegram

Bifa albastră este un element dorit pe majoritatea rețelelor de socializare. Aceasta înseamnă că acel cont este autentic, că persoana din spatele său este reală.

Telegram a implementat verificarea conturilor în încercarea de a crea un mediu mai sigur în aplicație. Iată, așadar, cum obții bifa albastră de cont verificat pe Telegram.

Ce beneficii aduce un cont verificat

Contul verificat este un cont real, asociat persoanei sau organizației pe care o reprezintă. Este una dintre funcțiile utile ale Telegram care are rolul de a securiza informația care circulă în aplicație, mai ales în contextul înmulțirii cazurilor de fake news.

Un astfel de cont va fi o sursă de încredere în cazul știrilor și al informațiilor. Aici oamenii obișnuiți vor da Join pentru a primi informații de calitate și pentru a fi siguri că nu sunt înșelați

Cum se obține statusul de cont verificat

Ca să obții statusul de cont verificat, va trebui, în primul rând, să fii abonat al Telegram Premium. Dincolo de aspectul financiar, un cont premium este asociat unui card validat de o instituție financiară, deci există o confirmare a identității persoanei care are contul.

Bifa albastră de cont verificat poate fi obținută doar de canale oficiale, de grupuri sau de boți. Un cont personal, chiar dacă este premium, nu va obține statusul de verificat.

Telegram se bazează pe rețelele social media pentru a te verifica. Astfel, dacă ai obținut bifa albastră pe cel puțin două dintre rețelele sociale Facebook, Instagram, Twitter, VK, Snapchat, TikTok sau YouTube, ești eligibil pentru a urma procedura. Dacă nu ai un cont verificat, însă ești persoană publică și există suficiente informații despre tine (spre exemplu în presă, pe Wikipedia etc.), îți păstrezi șansele pentru a obține bifa albastră de la Telegram.

Pentru a demara procedura de verificare, trebuie să te abonezi la Telegram Premium. Apoi, va trebui să dai un mesaj la @VerifyBot. Apasă Start și urmează procedura. De obicei, ți se va cere să pui un link în descriere la contul social media respectiv. În momentul în care ai introdus link-ul în descriere, vei primi bifa albastră de cont verificat.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. Telegram

    Telegram

    Telegram este o aplicație de comunicare. Se poate folosi de pe telefon, PC, laptop sau chiar de pe un televizor. Trimite mesaje, transferă fișiere, fă apeluri video sau de voce. Ține legătura cu mai mulți prieteni sau colegi în grupuri. Dacă vrei să îți deschizi un serviciu de informare, poți crea un canal.

Cum folosești Telegram fără număr de telefon
Cum folosești Telegram fără număr de telefon

Mulți utilizatori caută modalități de a se înscrie pe platforme precum Telegram fără a folosi un număr de telefon, din motive de confidențialitate și securitate online. În acest articol, îți voi arăta cum poți crea un cont Telegram fără a furniza numărul tău de telefon, folos…

Cum creezi și administrezi un eveniment pe WhatsApp
Cum creezi și administrezi un eveniment pe WhatsApp

Cu toții folosim WhatsApp pentru a ține legătura cu prietenii, familia și colegii. Dar știai că poți să creezi și să gestionezi evenimente direct din aplicație? Această funcție este extrem de utilă pentru organizarea întâlnirilor, cursurilor online sau altor activități de gru…

Cum blochezi și ascunzi conversații individuale pe WhatsApp
Cum blochezi și ascunzi conversații individuale pe WhatsApp

WhatsApp este o aplicație de comunicare foarte populară, dar uneori este necesar să păstrezi anumite conversații private și protejate de ochii curioși. WhatsApp îți permite acum să blochezi și să ascunzi conversațiile individuale, ceea ce înseamnă că chiar dacă cineva reușeșt…

Cum restaurezi istoricul apelurilor șterse din WhatsApp
Cum restaurezi istoricul apelurilor șterse din WhatsApp

Dacă ai șters din greșeală istoricul apelurilor pe WhatsApp, nu este o problemă. Vei putea să îl recuperezi dacă ai făcut un back-up al conversațiilor de pe telefonul cu Android, care va include și această listă de apeluri. Iată cum restaurezi apelurile șterse din aplicația W…