Cum îți ascunzi numărul de telefon pe WhatsApp

În calitate de utilizator Android, protejarea informațiilor de contact este esențială, mai ales dacă este vorba de una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie, cum ar fi WhatsApp. Nu numai că oamenii trimit mesaje pe această platformă, dar profită și de diversele sale funcții, cum ar fi discuțiile în grup și apelurile video.

Pentru a fi în siguranță în timp ce utilizezi aplicațiile de comunicare, ascunderea numărului de telefon de ceilalți trebuie să fie o prioritate. Iată cum îți ascunzi numărul de telefon de pe WhatsApp pentru o securitate crescută.

Protejarea numărului de telefon în WhatsApp

WhatsApp nu are o funcție oficială prin care poți ascunde numărul de telefon. Este un neajuns care se bazează, mai degrabă, pe certitudinea dezvoltatorilor că cei ce comunică se știu între ei. Cu toate acestea, numărul de telefon poate fi ascuns pe grupurile de WhatsApp.

Din fericire, există o metodă prin care se schimbă numărul de telefon din WhatsApp. În acest fel, ascunzi numărul de telefon personal și îl înlocuiești cu unul fictiv.

Ascunde numărul de telefon real

WhatsApp permite schimbarea numărului de telefon. Acesta poate fi înlocuit chiar și cu un număr de telefon fix, caz în care activezi WhatsApp fără cod de verificare.

Mai bine, însă, este să folosești un număr de telefon virtual. Îl obții cu ajutorul unei aplicații third party, precum Google Voice sau Hushed. Atunci când ai un al doilea număr de telefon și poți primi SMS sau apeluri de voce pe el, urmează pașii aceștia:

  • Intră în WhatsApp.
  • Mergi la meniu apoi la Settings.
  • Mergi la Account.
  • Apasă Change number.
  • Introdu vechiul număr de telefon apoi pe cel nou.
  • Introdu codul de verificare atunci când ți se solicită. Pe acesta îl vei primi în aplicația care îți oferă noul număr de telefon.

În acest fel, cei care vor să îți obțină numărul de telefon din WhatsApp, îl vor primi doar pe cel fals. Este o măsură pentru securitate crescută pe WhatsApp, fără a pierde contactele și conținutul grupurilor și al ferestrelor de chat.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp este o aplicație de comunicare cu ajutorul căreia trimiți mesaje, faci apeluri video sau trimiți poze și clipuri. Poți crea grupuri de comunicare pentru colegi sau prieteni, iar pe acestea le poți organiza în WhatsApp Communities, comunități reunite pe aceeași tematică.

Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit
Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie, fiind o alternativă puternică la WhatsApp. Mulți utilizatori nu știu însă că pot vedea ora exactă la care un mesaj trimis a fost citit de către destinatar. Acest lucru poate fi foarte util dacă vrei să știi, d…

Cum descarci clipuri video din canale Telegram private
Cum descarci clipuri video din canale Telegram private

Telegram este o platformă populară pentru distribuirea de conținut video prin intermediul canalelor. Cu toate acestea, unii creatori restricționează descărcarea și redirecționarea conținutului postat, făcând dificilă salvarea videoclipurilor. Dacă vrei să descarci un video di…

Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram
Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram

Telegram este o aplicație populară pentru mesagerie instant, dar uneori poate întâmpina probleme de funcționare. Dacă te confrunți cu dificultăți în utilizarea aplicației, există câteva metode simple prin care poți încerca să rezolvi problema. Iată un ghid pas cu pas pentru a…

Cum folosești Telegram fără număr de telefon
Cum folosești Telegram fără număr de telefon

Mulți utilizatori caută modalități de a se înscrie pe platforme precum Telegram fără a folosi un număr de telefon, din motive de confidențialitate și securitate online. În acest articol, îți voi arăta cum poți crea un cont Telegram fără a furniza numărul tău de telefon, folos…