Cum să obții bifa albastră de cont verificat pe Instagram

Un profil verificat pe Instagram este o oportunitate enormă. Dacă ai obținut-o, asta înseamnă faptul că, pe lângă o prezență activă, ai și un anumit număr de urmăritori și ești o persoană cu influență în publicul social media.

Iată cum obții bifa albastră pe Instagram precum și condițiile pe care trebuie să le îndeplinești.

Cum ceri verificarea contului de Instagram

Instagram îți pune la îndemână o metodă oficială pentru verificarea contului. Este rapidă, însă va trebui să le pui la dispoziție un act de identitate. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi:

  • Intră în aplicația Instagram pe telefonul cu Android.
  • Mergi la profil.
  • Mergi la Meniu.
  • Intră la Settings.
  • Apasă Account.
  • Apasă Request verification.
  • Atașează o poză a actului de identitate care să conțină numele și data nașterii.
  • Apasă Submit.

Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a fi verificat pe Instagram

Aplicația ta pentru cont verificat nu este aprobată automat de către un server. Va trebui analizată de către un operator care va verifica standardele impuse de companie. Iată câteva dintre cerințele lor:

  • Trebuie să respecți regulile în totalitate.
  • Trebuie să ai un singur cont și să te reprezinte pe tine. Dacă ai o majoritate de meme-uri sau alte imagini luate de pe internet, aproape sigur nu vei fi verificat. De asemenea, nu poți cere verificarea pentru două conturi personale.
  • Trebuie să ai notorietate. Pe lângă un număr mare de followeri, numele tău mai trebuie să apară și în articole de presă din multiple surse sau să aibă un număr mare de căutări.

Ce beneficii ai cu un cont verificat de Instagram

Un cont cu bifa albastră pe Instagram îți aduce numeroase beneficii, printre care:

  • Prevenirea furtului de identitate, a furtului de conținut sau a conturilor multiple. Un cont verificat este o sursă de autoritate pentru conținutul pe care îl publici. În continuare va trebui să limitezi comentariile nedorite, însă mult mai ușor.
  • Contul tău va apărea înaintea altora, neverificate, în căutări. De aceea, vei avea șansa să obții mai mulți followeri prin simplul fapt că nu va sta nimeni să te găsească printre alte milioane de conturi și postări.

Așadar, un cont Instagram verificat este o oportunitate imensă pentru a aduna urmăritori . Traficul generat se poate transforma lejer în followeri, lucru de care țin cont companiile de advertising atunci când oferă contracte de publicitate. Fii original, respectă-ți audiența, nu fura conținut și vei vedea cum numărul fanilor tăi crește.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai un share!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram este o rețea social media dedicată distribuirii de conținut foto și video. Cu ajutorul său îți poți crea un branding personal sau îți poți promova afacerea pentru a obține mai multă audiență și mai multe vânzări.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…