Cum salvezi clipurile video de pe Telegram pe telefonul cu Android

Telegram este o aplicație de chat care câștigă popularitate. Are tot felul de funcții și opțiuni de personalizare.

Aplicația este cloud based. Asta înseamnă că nu se vor salva în telefonul tău decât acele fișiere alese de tine. De aceea, în cele ce urmează îți vom arăta cum salvezi clipurile video de pe Telegram pe telefonul cu Android.

Salvează clipuri video Telegram în telefon

După cum spuneam Telegram este o aplicație bazată pe cloud. Acest lucru te ajută să reduci spațiul ocupat fără a șterge fișiere. Însă dacă vrei să dai share unei imagini în altă aplicație, orice imagine sau clip video vor trebui descărcate mai întâi. Iată cum faci acest lucru:

  • Intră în Telegram și mergi la fereastra de chat dorită.
  • Apasă pe username.
  • Dă scroll în jos, în secțiunea Media.
  • Apasă pe clipul video
  • Apasă pe meniu () în dreapta sus
  • Apasă Save to Gallery.

Faptul că nu îți mai încarci telefonul cu tot felul de imagini și clipuri nedorite ajută ca aplicația să meargă mai repede și mai bine, să nu mai ocupe multă memorie și nici să nu aibă probleme cu cache-ul. Este una dintre funcțiile utile ale Telegram.

Cum salvezi un clip video pe Telegram Web

Dacă vrei să salvezi un clip video atunci când folosești Telegram fără să descarci aplicația, procedura este simplă. Va trebui să mergi la mesajul care conține clipul video (alternativ îl poți căuta în secțiunea media de la profilul celui cu care conversezi), să dai click dreapta pe mesaj și apoi Download.

La fel procedezi și în aplicația Telegram Desktop, doar că, atunci când dai click dreapta, va trebui să selectezi Save As. Simplu, nu?

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. Telegram

    Telegram

    Telegram este o aplicație de comunicare pe care o poți folosi pe Android, iOS, Windows sau în orice browser. Îți oferă numeroase opțiuni care facilitează conversațiile precum transfer de poze, video și fișiere, dar și apeluri audio și video. Poți crea grupuri de comunicare sau canale de informare.

Cum folosești Telegram fără număr de telefon
Cum folosești Telegram fără număr de telefon

Mulți utilizatori caută modalități de a se înscrie pe platforme precum Telegram fără a folosi un număr de telefon, din motive de confidențialitate și securitate online. În acest articol, îți voi arăta cum poți crea un cont Telegram fără a furniza numărul tău de telefon, folos…

Cum creezi și administrezi un eveniment pe WhatsApp
Cum creezi și administrezi un eveniment pe WhatsApp

Cu toții folosim WhatsApp pentru a ține legătura cu prietenii, familia și colegii. Dar știai că poți să creezi și să gestionezi evenimente direct din aplicație? Această funcție este extrem de utilă pentru organizarea întâlnirilor, cursurilor online sau altor activități de gru…

Cum blochezi și ascunzi conversații individuale pe WhatsApp
Cum blochezi și ascunzi conversații individuale pe WhatsApp

WhatsApp este o aplicație de comunicare foarte populară, dar uneori este necesar să păstrezi anumite conversații private și protejate de ochii curioși. WhatsApp îți permite acum să blochezi și să ascunzi conversațiile individuale, ceea ce înseamnă că chiar dacă cineva reușeșt…

Cum restaurezi istoricul apelurilor șterse din WhatsApp
Cum restaurezi istoricul apelurilor șterse din WhatsApp

Dacă ai șters din greșeală istoricul apelurilor pe WhatsApp, nu este o problemă. Vei putea să îl recuperezi dacă ai făcut un back-up al conversațiilor de pe telefonul cu Android, care va include și această listă de apeluri. Iată cum restaurezi apelurile șterse din aplicația W…