Cum schimbi fundalul unui story pe Instagram

Dacă ești sătul de fundalul negru pe care îl ai la story, Instagram are o veste bună pentru tine. Acum poți alege orice culoare în momentul în care postezi. În cele ce urmează îți vom arăta cum schimbi fundalul unui story pe Instagram. Este simplu și te ajută să ieși în evidență.

Alege o culoare pentru un story

Instagram vine cu foarte multe opțiuni de personalizare a conținutului. Această abordare tinde să fidelizeze utilizatorii rețelei care, de obicei, vor petrece mai mul timp aici.

După schimbarea culorilor și a temei la Instagram Chat, a venit momentul să poți schimba și negrul monoton de la Instagram Story. Iată cum faci acest lucru:

  • Intră pe Instagram.
  • Apasă butonul + și selectează Story.
  • Apasă butonul Aa din stânga.
  • Apasă cercul colorat din dreapta jos.
  • O apăsare scurtă schimbă culoarea Dacă ții apăsat lung, îți va apărea o paletă de culori din care poți selecta nuanța potrivită făcând slide pe ea.

Astfel, noul tău story cu un fundal mai interesant va fi distribuit către followeri sau către lista de prieteni apropiați. Astfel de story-uri pot genera mai multe vizualizări pe fundal și mai multe like-uri.

Din păcate, fundalul nu poate fi editat pentru un story după ce îl postezi. De aceea, este bine să revezi tot procesul și să faci eventuale modificări înainte de a posta.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram este o rețea socială prin care distribui conținut foto și video. Editează-ți creațiile folosind instrumentele din aplicație și apoi postează în timeline sau sub formă de story. Clipurile video pot fi distribuite sub formă de Reel pentru care am creat un ghid pas cu pas.

Cum postezi clipuri lungi pe Instagram
Cum postezi clipuri lungi pe Instagram

Instagram este una dintre cele mai populare platforme de social media, fiind lansată în 2010. Utilizatorii apreciază în mod deosebit faptul că Instagram se axează pe comunicarea prin imagini și videoclipuri, iar aplicația este optimizată pentru dispozitivele mobile. Cu toate …

Cum adaugi subtitrări pe TikTok pas cu pas
Cum adaugi subtitrări pe TikTok pas cu pas

Dacă ești creator sau marketer pe rețelele sociale, vrei să oferi audienței tale o experiență completă. Pentru a captura atenția oamenilor, conținutul tău trebuie să fie accesibil pentru toate audiențele. Aici intervin subtitrările automate TikTok. TikTok a introdus funcția d…

Cum să te ferești de înșelăciuni pe Instagram
Cum să te ferești de înșelăciuni pe Instagram

Rețelele sociale sunt o parte integrantă a vieții noastre de zi cu zi. Instagram, una dintre cele mai populare platforme, nu face excepție. Cu toate acestea, creșterea popularității sale atrage și numeroși escroci care încearcă să profite de utilizatori neatenți. În acest art…