Cum găsești canale pe Telegram

Telegram este o aplicație de comunicare prezentă pe toate platformele. Are o popularitate în creștere, depășind 700 de milioane de utilizatori activi pe lună.

Aplicația este apreciată datorită funcțiilor sale specifice, dintre care unele nu se găsesc pe WhatsApp. În cele ce urmează îți vom prezenta cum găsești canale pe Telegram. Acestea se numără printre funcțiile speciale care fac aplicația utilă pentru informare pe scară largă.

Folosește funcția de căutare în aplicație

Pentru a te alătura unui canal de Telegram public, de regulă ai nevoie de numele acestuia. Multe dintre publicațiile majore au propriul canal prin care își transmit știrile cu ajutorul unui bot care automatizează procesul. Majoritatea sunt canale verificate, astfel încât ai certitudinea că ești în locul care trebuie.

Pentru a căuta un canal, pur și simplu intră în aplicație, apasă simbolul de căutare 🔍 din dreapta sus. În caseta de căutare scrie minimum trei caractere din nume și alege din lista apărută canalul dorit.

Ține cont că nu vei putea găsi un canal privat folosind funcția de căutare. Pentru acesta ai nevoie de adresa exactă a sa, pe care ți-o poate furniza doar un administrator sau un membru al canalului. Se dă, de obicei, sub formă de link sau de QR code.

Canalele de telegram se pot folosi inclusiv fără să descarci aplicația, în cazul în care ești logat în browser. Mesajele de pe canal pot fi citite, astfel, de oriunde.

Ai grijă atunci când te alături unui grup sau canal necunoscut. Dacă nu ți-ai ascuns numărul de telefon pe Telegram, acesta poate fi văzut de membri și e posibil să te trezești adăugat în diferite liste și grupuri de spam sau, chiar mai rău, acesta poate fi folosit pentru furtul datelor personale.

Caută canalul pe un site third party

Există suficiente site-uri care conțin baze de date imense cu canale de Telegram. Spre exemplu, TelegramChannels îți oferă o listă imensă de canale și de grupuri la care te poți alătura.

Folosește funcția de căutare a site-ului pentru a descoperi canale pe temele tale de interes. Acesta nu este asociat oficial cu Telegram, așa că nimeni nu îți poate garanta că vei avea parte doar de rezultate safe.

În cazul în care dorești, ai aici un tutorial despre cum se creează grupuri și canale pe Telegram.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. Telegram

    Telegram

    Telegram este o aplicație de chat pentru Android care are toate funcțiile necesare unei comunicări de succes. Poți crea grupuri pentru prieteni sau canale pentru a transmite informații către cei interesați. De asemenea, poți face apeluri video sau de voce.

Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit
Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie, fiind o alternativă puternică la WhatsApp. Mulți utilizatori nu știu însă că pot vedea ora exactă la care un mesaj trimis a fost citit de către destinatar. Acest lucru poate fi foarte util dacă vrei să știi, d…

Cum descarci clipuri video din canale Telegram private
Cum descarci clipuri video din canale Telegram private

Telegram este o platformă populară pentru distribuirea de conținut video prin intermediul canalelor. Cu toate acestea, unii creatori restricționează descărcarea și redirecționarea conținutului postat, făcând dificilă salvarea videoclipurilor. Dacă vrei să descarci un video di…

Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram
Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram

Telegram este o aplicație populară pentru mesagerie instant, dar uneori poate întâmpina probleme de funcționare. Dacă te confrunți cu dificultăți în utilizarea aplicației, există câteva metode simple prin care poți încerca să rezolvi problema. Iată un ghid pas cu pas pentru a…

Cum folosești Telegram fără număr de telefon
Cum folosești Telegram fără număr de telefon

Mulți utilizatori caută modalități de a se înscrie pe platforme precum Telegram fără a folosi un număr de telefon, din motive de confidențialitate și securitate online. În acest articol, îți voi arăta cum poți crea un cont Telegram fără a furniza numărul tău de telefon, folos…