Ce poți face atunci când WhatsApp nu afișează numele contactelor

Există momente în care WhatsApp nu funcționează așa cum ar trebui. O situație din ce în ce mai întâlnită este cea în care WhatsApp „pierde” numele contactelor, afișând doar numărul de telefon. În cele ce urmează, îți vom arăta câteva rezolvări și ce poți face atunci când WhatsApp nu afișează numele contactelor.

Câteva verificări și pași preliminari

Atunci când încerci să găsești rezolvarea problemei în care nu îți apar numele contactelor în WhatsApp, trebuie să faci câțiva pași preliminari. Așadar, trebuie să vezi dacă acest lucru se întâmplă doar la câteva contacte sau la toate contactele. De obicei, în acest caz va trebui să salvezi numărul de telefon, se întâmplă atunci când a fost șters din greșeală din agendă. Verifică apoi și dacă WhatsApp are ultimul update făcut.

Bineînțeles, dacă problema persistă, va trebui să restartezi aplicația și telefonul. Sunt și câteva aplicații care pot interfera cu buna funcționare a WhatsApp, precum cele care salvează imaginile de status.

Se întâmplă și atunci când folosești mai multe conturi pe același telefon, sau dacă ai clonat aplicația WhatsApp și o folosești în privacy locker. În aceste cazuri, va trebui să dezactivezi aplicațiile third party și să verifici dacă problema s-a rezolvat.

Ce faci când WhatsApp nu afișează numele niciunui contact

Dacă nicio fereastră de chat nu apare cu numele contactului, ci doar cu numărul de telefon, verifică să nu fie serviciul căzut, folosind Downdetector. Acest site îți va spune dacă este o problemă cu serverele WhatsApp.

Dacă problema nu este a serverului, iată ce poți face în continuare

 

  • Dă un refresh contactelor: intră în aplicație, apasă New Chat, apasă butonul de meniu din dreapta sus și selectează Refresh.
  • Sincronizează contactele: Mergi la setările telefonului, apoi la Accounts, selectează WhatsApp și apoi apasă Sync all.
  • Asigură-te că aplicația are permisiunile necesare: Mergi la Setări – Apps – WhatsApp – Permissions – Contacts și bifează Allow.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să îl trimiți și prietenilor tăi!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este una dintre cele mai populare aplicații instant messenger pentru Android. Are funcții complexe, prin care poți trimite mesaje text, audio, video, poți face apeluri unu la unu sau de grup și poți transfera fișiere. De asemenea, te poți înscrie în grupuri sau poți aduna aceste grupuri în comunități WhatsApp.

Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit
Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie, fiind o alternativă puternică la WhatsApp. Mulți utilizatori nu știu însă că pot vedea ora exactă la care un mesaj trimis a fost citit de către destinatar. Acest lucru poate fi foarte util dacă vrei să știi, d…

Cum descarci clipuri video din canale Telegram private
Cum descarci clipuri video din canale Telegram private

Telegram este o platformă populară pentru distribuirea de conținut video prin intermediul canalelor. Cu toate acestea, unii creatori restricționează descărcarea și redirecționarea conținutului postat, făcând dificilă salvarea videoclipurilor. Dacă vrei să descarci un video di…

Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram
Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram

Telegram este o aplicație populară pentru mesagerie instant, dar uneori poate întâmpina probleme de funcționare. Dacă te confrunți cu dificultăți în utilizarea aplicației, există câteva metode simple prin care poți încerca să rezolvi problema. Iată un ghid pas cu pas pentru a…

Cum folosești Telegram fără număr de telefon
Cum folosești Telegram fără număr de telefon

Mulți utilizatori caută modalități de a se înscrie pe platforme precum Telegram fără a folosi un număr de telefon, din motive de confidențialitate și securitate online. În acest articol, îți voi arăta cum poți crea un cont Telegram fără a furniza numărul tău de telefon, folos…