Cum folosești mai multe conturi de Telegram pe același telefon

Telegram devine una dintre opțiunile majore ca aplicație de comunicare pentru utilizatorii din întreaga lume, precum și o alternativă sigură la WhatsApp.

Una dintre opțiunile oferite utilizatorilor cu care iese în evidență este posibilitatea conturilor multiple. În cele ce urmează îți vom arăta cum folosești mai multe conturi de Telegram pe același telefon.

Adaugă un cont de Telegram direct în aplicație

Prima opțiune pentru un acces facil la al doilea cont de Telegram, îl poți adăuga direct din aplicație. În acest fel le vei avea pe amândouă la îndemână și vei putea mai simplu să adaugi pe cineva în listă după username. Iată cum adaugi un cont de Telegram:

  • Deschide Telegram și mergi la meniu.
  • Apasă săgeata din dreptul numelui de utilizator.
  • Apasă Add Account.
  • Introdu numărul de telefon și validează.
  • Introdu codul primit prin SMS.

Această funcție utilă a Telegram care nu se găsește pe WhatsApp te va ajuta să îți administrezi mai bine mesajele și contactele. Însă trebuie să știi că va fi creat doar de pe un alt număr de telefon. Pentru a confirma contul va trebui să ai acces la acest număr de telefon, pe care primești mesajul de confirmare. Opțiunea este excelentă pentru telefoanele dual SIM.

Clonează aplicația Telegram în telefon

Dacă dorești să ai două aplicații separate în care să administrezi conturi diferite, o poți face direct din setările telefonului sau cu o aplicație dedicată.

Pentru a crea o nouă instanță a aplicației, poți merge în telefon la Setări, apoi la Apps și selectează opțiunea App Twin sau Parallel Apps, în funcție de model. Bifează Telegram pentru a clona aplicația și a folosi conturi multiple. Loghează noul cont și e gata. Aplicația secundară va fi prezentă în meniul telefonului cu simbolul 2 lângă pictogramă.

Dacă telefonul nu îți oferă această opțiune, poți opta pentru o aplicație third party. Noi am ales Parallel Space-Multi Accounts pentru că este ușor de utilizat, cu o interfață simplă. Pentru a o folosi, intră în aplicație, acordă permisiunile necesare, adaugă Telegram apăsând butonul + din josul ferestrei și apoi continuă cu logarea în contul al doilea.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. Parallel Space-Multi Accounts

    Parallel Space-Multi Accounts

    Parallel Space-Multi Accounts este o aplicație Android care îți permite să clonezi aplicațiile din telefon. Utilă mai ales când vrei să folosești două conturi social media pe același telefon, îți mai oferă și alte opțiuni precum instalarea incognito.

  2. Telegram

    Telegram

    Telegram este o aplicație de comunicare pentru Android. Oferă multiple opțiuni de personalizare, suportă apeluri video și permite folosirea mai multor conturi direct în aplicație.

Cum adaugi un buton de contact pe Instagram
Cum adaugi un buton de contact pe Instagram

Instagram îți oferă o nouă funcție prin care simplifici modul în care urmăritorii și potențialii clienți iau legătura cu tine prin social media. Aceasta este butonul dedicat pentru contact. Se prezintă sub formă de call to action, precum „call”, „email”…

Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp
Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp

WhatsApp este, fără îndoială, cea mai populară aplicație de mesagerie instant din lume. Utilizatorii se bazează pe ea pentru a rămâne în legătură cu prietenii și familia. Cu creșterea continuă a popularității WhatsApp, platforma deținută de Facebook este folosită pe scară lar…

Cum descarci audio de pe Instagram
Cum descarci audio de pe Instagram

Instagram este o sursă nesfârșită de inspirație și conținut creativ, inclusiv clipuri audio pe care ai putea dori să le folosești în propriile tale proiecte video. Chiar dacă Instagram nu oferă o opțiune directă pentru descărcarea audio-urilor din Reels, există câteva metode …

Ce este TikTok Shop și cum să-l folosești?
Ce este TikTok Shop și cum să-l folosești?

TikTok Shop urmărește să transforme modul în care facem cumpărături online, combinând shopping-ul cu social media. Funcția poate ajuta la rămânerea la curent cu ultimele tendințe în modă, frumusețe și altele, dar vine și cu anumite riscuri. TikTok Shop este o platformă integr…

Cum afli cine ți-a văzut clipul pe Instagram
Cum afli cine ți-a văzut clipul pe Instagram

Ești curios să afli dacă poți vedea cine îți urmărește videoclipurile pe Instagram sau te întrebi dacă creatorii pot afla când le vizualizezi creațiile? Ei bine, în acest ghid vom explora opțiunile disponibile pe Instagram pentru a înțelege mai bine cine interacționează cu vi…