Cum poți vedea story-urile pe Instagram în mod anonim

Instagram este una dintre cele mai apreciate rețele sociale. Are 1,2 miliarde de utilizatori, iar dintre aceștia 500 de milioane folosesc story-urile zilnic.

Story-urile sunt postări simple, care au o secțiune dedicată și se șterg în 24 de ore. Dacă dai tap pe una, userul tău va fi salvat în lista celor care au văzut-o. În cazul în care vrei să urmărești în mod anonim story-urile de pe Instagram, iată câteva metode foarte eficiente.

Folosește swipe back

Prima metodă e un trick simplu pentru a arunca o privire în story-ul pe care vrei să-l vezi. Pur și simplu apasă pe story-ul imediat următor celui vizat iar apoi fă swipe back însă nu ridica degetul de pe ecran.

Dacă story-ul este o imagine, atunci o poți vedea fără bătăi de cap. Dacă este un clip video îi vezi doar primul frame. Cel ce a postat nu va afla cine i-a vizitat profilul de Instagram.

Creează un cont anonim pe Instagram

Instagram îți permite să creezi un cont nou și să le administrezi pe ambele din aceeași aplicație. Apasă lung pe pictograma de profil din colțul din dreapta jos al aplicației apoi alege Add Account. Alege un user și o parolă puternică împotriva hackerilor, completează restul detaliilor cerute. Pentru a schimba rapid profilurile între ele, apasă lung pe iconița de profil și alege-l pe cel dorit.

De pe profilul nou, dă-i follow celui căruia vrei să îi vezi postările pentru a avea acces la story-urile lui. Metoda este bună mai ales în cazul conturilor care nu sunt private.

În cazul în care nu vrei să creezi un cont nou, poți vedea story-ul dorit și apoi să dai block celui ce a postat. Din păcate, dacă acel cont este privat, după ce îi dai unblock și follow din nou va trebui să aștepți confirmarea lui.

Poți vedea story-uri și cu telefonul în mod avion

Instagram preîncarcă anumite story-uri. Dacă vrei să urmărești un story fără a lăsa urme, dă swipe în secțiunea respectivă până ajungi în dreptul celui dorit. Apoi trage drawer-ul din partea de sus a ecranului și apasă Airplane Mode / Mod avion.

Story-ul va fi preîncărcat așa că îl poți urmări. Însă userul tău nu va rămâne în lista celor care au văzut story-ul deoarece telefonul nu poate comunica cu serverele Instagram. După ce l-ai văzut, dă back și ieși din story iar apoi dezactivează modul avion. În acest fel poți să salvezi o postare pe Instagram fără a fi „prins”.

Instalează un addon în Chrome pentru a vedea story-uri

În Google Chrome pe PC poți instala addon-ul Anonymous View for Instagram Stories din Magazinul Web Chrome. După ce îl instalezi va trebui să te loghezi cu userul și parola de Instagram.

Extensia îți va căuta prietenii cu story-uri. Poți să le vezi în mod anonim apăsând pictograma în formă de ochi din dreptul respectivului prieten. De asemenea, de aici poți să și descarci conținutul story-ului respectiv.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram este o rețea socială bazată pe distribuirea de imagini și clipuri video. Aici îți poți întâlni prietenii și colegii și le poți urmări activitatea. De asemenea, poți să îți urmărești artiștii și brandurile favorite sau te poți promova pe tine sau afacerea ta.

Cum cumperi coins pe TikTok, pas cu pas
Cum cumperi coins pe TikTok, pas cu pas

TikTok este o platformă gratuită unde poți încărca și viziona videoclipuri scurte, poți face live și poți întâlni oameni cu aceleași interese. Deși este gratuită, aplicația are propria sa monedă virtuală, cunoscută sub numele de TikTok Coins. Aceste monede pot fi folosite pen…

Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit
Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie, fiind o alternativă puternică la WhatsApp. Mulți utilizatori nu știu însă că pot vedea ora exactă la care un mesaj trimis a fost citit de către destinatar. Acest lucru poate fi foarte util dacă vrei să știi, d…

Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările
Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările

TikTok este o platformă populară pentru crearea și distribuirea de conținut video, iar organizarea acestui conținut într-un mod accesibil poate contribui semnificativ la creșterea vizualizărilor. O modalitate excelentă de a face acest lucru este prin crearea de playlisturi pe…

Cum descarci clipuri video din canale Telegram private
Cum descarci clipuri video din canale Telegram private

Telegram este o platformă populară pentru distribuirea de conținut video prin intermediul canalelor. Cu toate acestea, unii creatori restricționează descărcarea și redirecționarea conținutului postat, făcând dificilă salvarea videoclipurilor. Dacă vrei să descarci un video di…

Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram
Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram

Telegram este o aplicație populară pentru mesagerie instant, dar uneori poate întâmpina probleme de funcționare. Dacă te confrunți cu dificultăți în utilizarea aplicației, există câteva metode simple prin care poți încerca să rezolvi problema. Iată un ghid pas cu pas pentru a…