Cum poți afla sub ce nume te-a salvat cineva pe WhatsApp

WhatsApp este cea mai descărcată aplicație de comunicare pentru Android. Are peste două miliarde de utilizatori și este folosită atât de persoane fizice cât și de corporații sau de organizații guvernamentale.

Dacă ești curios cu ce nume te-au salvat alții în telefonul lor, trebuie să știi că nu există o metodă oficială. Însă te poți baza pe puterea ta de convingere. Iată cum faci acest lucru.

Află cu ce nume ești salvat în agenda altcuiva

Pentru a ști cu ce nume te-a salvat un prieten în agenda telefonului său, trebuie să îl convingi pe acesta să îți trimită cartea ta de vizită virtuală. Deși este o cerere puțin dubioasă, este posibil să ai succes. Nu trebuie să ceri cod QR pentru contactele WhatsApp, deoarece acela se poate genera doar din telefonul tău.

Pentru a primi contactul, prietenul tău trebuie să intre pe fereastra de chat, să selecteze agrafa pentru a trimite un atașament, să selecteze contact, să aleagă din agendă numărul tău de telefon și apoi să dea send. Cu siguranță nu va funcționa dacă ești blocat pe WhatsApp.

În acest moment ție îți va apărea în fereastra de chat vcard-ul cu numele din agenda prietenului. Nu va funcționa pe grupurile de WhatsApp pe care ți-ai ascuns numărul de telefon.

Dacă ți-a plăcut acest articol, trimite-l și prietenilor tăi!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este o aplicație de comunicare pentru Android. Cu ajutorul ei trimiți mesaje text sau voce, fișiere, și poți face apeluri de voce sau video. Dacă dorești să ții legătura cu mai mulți prieteni, o poți face prin grupuri de comunicare.

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…