Cum poți afla sub ce nume te-a salvat cineva pe WhatsApp

WhatsApp este cea mai descărcată aplicație de comunicare pentru Android. Are peste două miliarde de utilizatori și este folosită atât de persoane fizice cât și de corporații sau de organizații guvernamentale.

Dacă ești curios cu ce nume te-au salvat alții în telefonul lor, trebuie să știi că nu există o metodă oficială. Însă te poți baza pe puterea ta de convingere. Iată cum faci acest lucru.

Află cu ce nume ești salvat în agenda altcuiva

Pentru a ști cu ce nume te-a salvat un prieten în agenda telefonului său, trebuie să îl convingi pe acesta să îți trimită cartea ta de vizită virtuală. Deși este o cerere puțin dubioasă, este posibil să ai succes. Nu trebuie să ceri cod QR pentru contactele WhatsApp, deoarece acela se poate genera doar din telefonul tău.

Pentru a primi contactul, prietenul tău trebuie să intre pe fereastra de chat, să selecteze agrafa pentru a trimite un atașament, să selecteze contact, să aleagă din agendă numărul tău de telefon și apoi să dea send. Cu siguranță nu va funcționa dacă ești blocat pe WhatsApp.

În acest moment ție îți va apărea în fereastra de chat vcard-ul cu numele din agenda prietenului. Nu va funcționa pe grupurile de WhatsApp pe care ți-ai ascuns numărul de telefon.

Dacă ți-a plăcut acest articol, trimite-l și prietenilor tăi!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este o aplicație de comunicare pentru Android. Cu ajutorul ei trimiți mesaje text sau voce, fișiere, și poți face apeluri de voce sau video. Dacă dorești să ții legătura cu mai mulți prieteni, o poți face prin grupuri de comunicare.

Cum adaugi un bot în aplicația Telegram
Cum adaugi un bot în aplicația Telegram

Automatizările sunt un proces esențial în aplicațiile comerciale. Cu ajutorul acestora poți limita interacțiunea umană pentru task-uri repetitive, lăsând loc unui bot pentru a face aceste lucruri. Boții sunt mici programe care se atașează aplicației Telegram. Constituie una d…

Cum oprești mențiunile pe Instagram
Cum oprești mențiunile pe Instagram

Instagram este o rețea socială excelentă pentru distribuirea de fotografii și clipuri video. Totuși, unele funcții ale sale pot fi abuzate de către utilizatori. Una dintre aceste funcții este menționarea. Este ok să fii menționat într-o poză în care apari, însă este neplăcut …

Cum știi dacă te-a blocat cineva pe Telegram
Cum știi dacă te-a blocat cineva pe Telegram

Telegram este o aplicație de comunicare excelentă. Datorită numeroaselor sale opțiuni de securitate, este considerat unul dintre alternativele sigure la WhatsApp pentru Android. Una dintre aceste opțiuni este blocarea cuiva, destinată în special boților, spammerilor sau celor…