Cum folosești TikTok fără să creezi un cont

TikTok este una dintre cele mai populare platforme pentru distribuirea de conținut video. Deși are foarte mulți utilizatori, nu toată lumea este tentată să își facă un cont pentru a urmări creațiile prietenilor sau ale străinilor.

Vestea bună este că platforma se poate folosi fără a avea nevoie de un cont, asta dacă nu vrei să ajuți oamenii care vor să facă rost de followeri și like-uri pe TikTok. Iată cum faci acest lucru, care sunt aspectele sale pozitive și cele negative.

Accesează TikTok direct din browser

Dacă nu știi ce este TikTok, cum funcționează și cum se folosește, pur și simplu intră pe TikTok.com. Se poate accesa direct în browser, pe PC sau pe telefonul cu Android.

Vei putea urmări clipurile cele mai populare din zona în care te afli. Dacă vrei să schimbi locația sau regiunea pentru conținut nou pe TikTok, ai aici un ghid complet.

Chiar dacă nu ai un cont pe TikTok dar vrei să găsești pe cineva anume, nu este o problemă. Îți poți găsi pe TikTok prietenii de pe Instagram dând căutare cu username-ul lor în căsuța de căutare a TikTok. Poți intra pe profilul lor pentru a urmări clipurile postate de aceștia.

Folosește o altă aplicație dedicată

Dacă nu vrei să îți faci cont pe TikTok dar vrei o aplicație dedicată, există câteva soluții. Poți să folosești alternative la TikTok, platforme populare pe care vei găsi foarte mult conținut postat de aceiași utilizatori care nu se limitează la TikTok.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok este o rețea socială specială pentru distribuirea clipurilor video de mici dimensiuni. Încarcă-ți creațiile în aplicație și apoi editează-le folosind instrumentele puse la dispoziție. Creațiile originale care sunt în trend vor aduna multe like-uri.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…