Cele mai bune aplicații Android pentru securitatea locuinței

Securitatea locuinței nu este un lucru pe care să îl neglijezi. Dacă ții la valorile din casa ta trebuie să îți instalezi un sistem de securitate complet, cu camere și senzori.

Aplicațiile Android pentru securizarea locuinței te ajută să accesezi sistemul de oriunde te-ai afla. Așadar, dacă ți-ai pregătit telefonul Android pentru vacanță, nu uita să instalezi și aplicația pentru securitatea casei.

  1. Reolink

    Reolink

    Reolink este un instrument pentru Android cu care poți accesa sistemul de securitate al casei. Ai acces de oriunde la înregistrări și la camere, îți trebuie doar internet. Poți înregistra clipuri sau poze direct de pe telefonul cu Android și poți face pan-tilt-zoom dacă sistemul e dotat cu astfel de camere.

  2. Vivint Sky

    Vivint Sky

    Vivint Sky este o aplicație Android pentru controlarea sistemelor de securitate smart. Cu ajutorul ei armezi și dezarmezi alarmele, vezi feed-ul camerelor video, primești alerte și notificări sau răspunzi printr-un sistem de interfon excelent.

  3. AtHome Camera - Home Security

    AtHome Camera – Home Security

    AtHome Camera – Home Security este o soluție de securitate mobilă pentru Android. Primești alarme pe telefonul mobil atunci când cineva trece prin dreptul camerei de luat vederi. Softul este dotat cu un sistem AI de recunoaștere, astfel încât nu îți va trimite notificări când un animal îl activează.

  4. EyesPie - Fully Secured Home Security CCTV Camera

    EyesPie – Fully Secured Home Security CCTV Camera

    EyesPie – Fully Secured Home Security CCTV Camera te ajută să îți protejezi casa mai bine. Ai acces oricând la sistemul CCTV, chiar și în HD dacă conexiunea la internet este bună. Primești filmare cu sunet și înregistrări oricând senzorii de mișcare sunt activați.

  5. Nest

    Nest

    Nest este o aplicație smart home pentru automatizarea casei. Aceasta integrează foarte bine și funcții de securitate, astfel încât toate produsele NEST de la Google sunt controlate dintr-o singură aplicație. Controlează termostatul, activează și dezactivează alarma, vezi feed-ul din camerele de supraveghere sau aprinde luminile.

  6. Supraveghere și securitate - TrackView

    Supraveghere și securitate – TrackView

    Supraveghere și securitate – TrackView este o aplicație de securitate mobilă care te ajută să îți protejezi casa. Vei avea feed în timp real, inclusiv supraveghere prin GPS, acces tot timpul la camere, notificări instant atunci când sunt depistate evenimente, chiar dacă telefonul este pe silent.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…