Cum ascunzi locația postărilor de pe Instagram

Nu întotdeauna vrei să faci publice datele personale. Este bine să eviți publicarea lor, deoarece pot fi colectate atât cu scopuri comerciale, cât și cu scopuri malițioase.

De aceea, astăzi îți vom arăta cum se ascunde locația postărilor de pe Instagram. Se aplică atât celor ce urmează a fi publicate, cât și celor postate deja.

Ascunde locația pentru viitoarele postări pe Instagram

Dacă știi cum să creezi și să adaugi o postare pe Instagram, este bine să știi și să postezi fără a atașa locația. Pentru acest lucru, trebuie să retragi permisiunea Instagram de a-ți accesa locația:

  • Mergi la setările telefonului.
  • Mergi la Apps.
  • Alege Instagram.
  • Apasă Permissions.
  • Apasă Location.
  • Bifează Deny.

Pentru postările următoare, Instagram nu va mai pune etichetă cu locația. Din păcate Instagram nu are această opțiune, spre deosebire de Facebook unde poți să oprești funcția de localizare.

Ascunde locația din postările Instagram deja publicate

Dacă ai publicat deja o poză cu locație atașată, nu este necesar să o ștergi (chiar dacă ai șters-o de curând, poți să restabilești postările de pe Instagram șterse recent). Trebuie doar să editezi postarea respectivă astfel:

  • În aplicația Instagram pentru Android mergi la postarea dorită.
  • Apasă cele trei puncte verticale din dreptul numelui.
  • Apasă Edit.
  • Apasă pe locație sub username.
  • Apasă X-ul din stânga sus.
  • Apasă bifa de publicare din dreapta sus.

Este bine să ții minte că dacă vei dori să adaugi locație unei poze distribuite pe Instagram, trebuie să îi acorzi din nou permisiunea.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram este o rețea socială excelentă pentru distribuirea de poze sau clipuri video. Acestea pot fi sub formă de postări, stories care dispar în 24 de ore sau reels, filme editate chiar de tine direct în aplicație. Pentru creații de calitate, folosește filtrele din aplicație sau externe.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…