Cum restabilești postările de pe Instagram șterse recent

Instagram este una dintre cele mai apreciate rețele de socializare. Bazată pe distribuția de poze și clipuri video, Instagram excelează atât în rândul utilizatorilor privați, cât și în rândul influencerilor sau al companiilor.

Pe lângă opțiunile grafice, precum schimbarea culorilor pe Instagram Chat, rețeaua socială introduce și schimbări funcționale. Una dintre acestea este restabilirea postărilor șterse recent. Iată cum faci acest lucru.

Anulează ștergerea postărilor și reels-urilor pe Instagram

În primul rând, trebuie să ții cont de faptul că poți restabili tot ce este șters de maximum 30 de zile. În această categorie intră postările, reels-urile și clipurile de pe IGTV. Story-urile pot fi restabilite la maximum 24 de ore de la ștergerea lor. În cazul în care ai activată opțiunea Stories Archive, le poți restaura în maximum 30 de zile. Tot în această perioadă de timp poți și redistribui vechile stories.

Iată acum procedura prin care poți să restabilești postările șterse din greșeală:

 • Deschide aplicația Instagram pe telefonul cu Android.
 • Mergi la profilul tău.
 • Apasă butonul de meniu din dreapta sus.
 • Mergi la Settings (jos).
 • Mergi la Account.
 • Mergi la Recently Deleted.
 • În următorul ecran vei găsi toate postările șterse în ultimele 30 de zile. Apasă pe postul pe care dorești să îl restabilești.
 • Apasă butonul meniu din dreapta sus.
 • Apasă Restore și apoi confirmă în următorul ecran.

În unele situații, aplicația îți va cere să te autentifici, pentru a-ți confirma identitatea. După ce confirmi acest lucru, postarea va apărea din nou în feed-ul tău. Această procedură poți să o folosești și la Instagram Reels.

Dacă ți-a plăcut acest articol, trimite-l și prietenilor tăi!

 1. Instagram

  Instagram

  Instagram este o rețea de socializare creată special pentru distribuirea de conținut foto și video. Pe lângă filtrele și efectele pentru poze, conține și editoare video pentru a creea Reels. De asemenea, poți posta stories, imagini sau clipuri care se autodistrug în 24 de ore.

Cele mai bune jocuri gacha pentru Android pe care să le descarci
Cele mai bune jocuri gacha pentru Android pe care să le descarci

Jocurile gacha au cunoscut o popularitate crescută în ultimii ani. Din ce în ce mai multă lume alege să îşi petreacă timpul liber într-un astfel de joc. Genul gacha adună jocuri în care personajul primeşte obiecte random atunci când cheltuieşte monedele din joc. Multe dintre …

Cele mai bune jocuri de acțiune pentru Android
Cele mai bune jocuri de acțiune pentru Android

Jocurile de acțiune sunt populare pe orice platformă. Fie că vorbim de jocuri de aventură sau shootere, un joc de acțiune îți pune sângele în mișcare și îți testează voința și reflexele. În cele ce urmează îți vom prezenta șase jocuri de acțiune pentru Android excelente cu ca…