Cum restabilești postările de pe Instagram șterse recent

Instagram este una dintre cele mai apreciate rețele de socializare. Bazată pe distribuția de poze și clipuri video, Instagram excelează atât în rândul utilizatorilor privați, cât și în rândul influencerilor sau al companiilor.

Pe lângă opțiunile grafice, precum schimbarea culorilor pe Instagram Chat, rețeaua socială introduce și schimbări funcționale. Una dintre acestea este restabilirea postărilor șterse recent. Iată cum faci acest lucru.

Anulează ștergerea postărilor și reels-urilor pe Instagram

În primul rând, trebuie să ții cont de faptul că poți restabili tot ce este șters de maximum 30 de zile. În această categorie intră postările, reels-urile și clipurile de pe IGTV. Story-urile pot fi restabilite la maximum 24 de ore de la ștergerea lor. În cazul în care ai activată opțiunea Stories Archive, le poți restaura în maximum 30 de zile. Tot în această perioadă de timp poți și redistribui vechile stories.

Iată acum procedura prin care poți să restabilești postările șterse din greșeală:

 • Deschide aplicația Instagram pe telefonul cu Android.
 • Mergi la profilul tău.
 • Apasă butonul de meniu din dreapta sus.
 • Mergi la Settings (jos).
 • Mergi la Account.
 • Mergi la Recently Deleted.
 • În următorul ecran vei găsi toate postările șterse în ultimele 30 de zile. Apasă pe postul pe care dorești să îl restabilești.
 • Apasă butonul meniu din dreapta sus.
 • Apasă Restore și apoi confirmă în următorul ecran.

În unele situații, aplicația îți va cere să te autentifici, pentru a-ți confirma identitatea. După ce confirmi acest lucru, postarea va apărea din nou în feed-ul tău. Această procedură poți să o folosești și la Instagram Reels.

Dacă ți-a plăcut acest articol, trimite-l și prietenilor tăi!

 1. Instagram

  Instagram

  Instagram este o rețea de socializare creată special pentru distribuirea de conținut foto și video. Pe lângă filtrele și efectele pentru poze, conține și editoare video pentru a creea Reels. De asemenea, poți posta stories, imagini sau clipuri care se autodistrug în 24 de ore.

Cum restabilești postările de pe Instagram șterse recent
Cum restabilești postările de pe Instagram șterse recent

Instagram este una dintre cele mai apreciate rețele de socializare. Bazată pe distribuția de poze și clipuri video, Instagram excelează atât în rândul utilizatorilor privați, cât și în rândul influencerilor sau al companiilor. Pe lângă opțiunile grafice, precum schimbarea cul…

Jocuri de strategie pentru Android gen Civilization
Jocuri de strategie pentru Android gen Civilization

Seria Civilization, apărută în 1991, a însemnat redefinirea jocurilor de strategie. Creația celebrului Sid Meier, genul 4X (Explore, Expand, Exploit, Exterminate) strânge numeroși fani. Genul a luat avânt și în jocurile de strategie pentru Android. Poți juca doar cu prietenii…

Cele mai bune jocuri PvP multiplayer online gen Clash Royale
Cele mai bune jocuri PvP multiplayer online gen Clash Royale

Jocurile online PvP încep să fie din ce în ce mai apreciate. Și s-au mutat și pe telefoanele cu Android, unde descărcările cresc pe zi ce trece. Aceste jocuri pentru Android ating și alte genuri, precum jocurile de cărți, jocurile de strategie, cele turn based sau chiar pe ce…

Cele mai bune jocuri cu fotbal pentru Android
Cele mai bune jocuri cu fotbal pentru Android

Euro 2020 este în plină desfășurare, chiar dacă a întârziat un an. Meciuri spectaculoase, eliminări uimitoare și surprize la tot pasul. Dacă pentru a fi la curent cu noutățile, ți-am făcut o listă cu aplicații prin care poți urmări meciurile, acum este rândul jocurilor. Oferă…