Cum folosești Facebook Avatar pe WhatsApp

Facebook devine, pe zi ce trece, o rețea socială din ce în ce mai complicată. Aici ai parte de sute de funcții pe care să le folosești așa cum vrei pentru a te prezenta lumii sau a ține legătura cu cei dragi.

Pentru utilizatorii care își doresc, Facebook a pus la dispoziție utilizator funcția Facebook Avatar, un personaj modelat după tine pe care îl poți folosi cu funcția de sticker iar pe Instagram te poți transforma într-un sticker animat. Dacă vrei să folosești avatarul și în WhatsApp, îți explicăm în cele ce urmează cum poți face acest lucru.

Transferă Facebook Avatar pe WhatsApp

Dacă vrei să ai Facebook Avatar, ai aici un tutorial despre cum să îți creezi propriul personaj emoji pe Android. După ce personajul a fost creat, urmează pașii aceștia:

  • Mergi în aplicația Facebook pentru Android la meniu.
  • Accesează secțiunea Avatars.
  • Apasă simbolul de stickere din dreapta sus.
  • Selectează stickerul pe care vrei să îl trimiți în WhatsApp apăsând pe el.
  • Mergi la More options.
  • Selectează WhatsApp și apoi urmează pașii trimiterii unei poze.

Pentru această facilitate de construire a unui personaj, Facebook este considerată una dintre cele mai bune aplicații Android pentru crearea de avataruri. Nu ai nevoie de nicio aplicație intermediară și de niciun fel de editare.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai un share!

  1. Facebook

    Facebook

    Facebook este o rețea socială prezentă pe majoritatea platformelor mobile. Cu ajutorul ei poți ține legătura cu vechii prieteni sau poți cunoaște oameni noi și interesanți. Tot aici poți urmări postările companiilor sau ale vedetelor tale preferate.

  2. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este o aplicație de comunicare pentru Android, prezentă și pe Windows sau iOS. Cu ajutorul ei poți trimite mesaje, poze, video, link-uri sau alte fișiere. De asemenea, poți face apeluri audio și video fără costuri suplimentare.

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…