Cele mai bune aplicații Android pentru crearea de avataruri

Avatarul este o reprezentare grafică a unui utilizator de internet. De multe ori, acesta ia forma unui personaj de desene animate sau chiar a unei versiuni desenate în tușe naive a portretului utilizatorului.

Avatarul îți poate reprezenta personalitatea sau, dimpotrivă, o poate ascunde. Unele aplicații social media, precum Facebook, îți permite să creezi independent propriul avatar. Dacă vrei să încerci și alte stiluri, am pregătit pentru tine o listă de aplicații Android cu care să îți creezi avatarul.

  1. Avatar Maker: Anime

    Avatar Maker: Anime

    Avatar Maker: Anime îți permite să creezi un avatar de la zero. Construiește-ți imaginea de profil așa cum vrei tu, alegând unul dintre tipurile de personaje: ninja, fantasy, cavaler, romantic etc. și apoi adăugând propriile elemente. Poți opta pentru păr, ochi, buze, haine precum și alte atribute. La final, poți folosi imaginea și ca wallpaper.

  2. Bitmoji - Your Avatar Emoji

    Bitmoji – Your Avatar Emoji

    Bitmoji este aplicația Android care îți permite să creezi propriul avatar în stilul desenelor animate. Transformă-ți chipul în desen și apoi alege elementele pe care vrei să le adaugi. Folosește imaginile rezultate în aplicații, creând din ele stickere pentru WhatsApp.

  3. Avatoon - Avatar Creator & Emoji Me

    Avatoon – Avatar Creator & Emoji Me

    Avatoon: Avatar Creator & Emoji Me te transformă în personaj de anime. Fotografiile cu tine pot deveni stickere sau emojiuri urmând pași simpli. Iar dacă asta nu e de ajuns, transformă și pozele în care apari împreună cu prietenii.

  4. Doodle Face

    Doodle Face

    Dacă te-ai plictisit de poza de profil, poți să îți creezi o caricatură folosind Doodle Face. Noul tău personaj poate avea orice, de la ochi mai mari, gură mai largă, mustață sau păr lung. Editorul de fotografii îți permite să creezi totul de la zero.

  5. ZEPETO

    ZEPETO

    ZEPETO este o aplicație Android destinată creării de avataruri. Personajul tău poate fi personalizat cu milioane de itemi. De asemenea, fundalurile pot varia, de la o sală de clasă virtuală, până la lumi imaginare. În aplicație poți comunica și poți colabora cu prietenii la crearea avatarului.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…