Cele mai bune aplicații office pentru Android cu care să îmbunătățești productivitatea

Întregul birou în telefon? Da, este posibil. Deși nu este atât de comod, poți lucra de oriunde cu ajutorul telefonului cu Android. Aproape orice program pe care îl folosești la birou pe PC are o aplicație corespondentă pentru Android.

Valabile și în cazul elevilor, acestea sunt aplicații excelente pentru a învăța și a lucra de acasă.

Oriunde, ai acces la documente, poți vedea mail-urile sau calendarul și poți răspunde sau poți face corecturi și modificări. Scopul este de a nu pierde momente prețioase atunci când este nevoie de tine. De aceea, îți prezentăm câteva aplicații office pentru Android cu care să îmbunătățești productivitatea.

  1. Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint...

    Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint…

    Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint… este suita de aplicații office pentru Android. Perfect compatibilă cu PC-ul sau cu laptopul, fișierele pot fi preluate din cloud și vizualizate sau editate. Pentru un plus de productivitate, îți recomandăm să încerci și Office Lens, aplicație cu care să scanezi, decupezi și să convertești scanurile în PDF.

  2. WPS Office + PDF

    WPS Office + PDF

    WPS Office + PDF este o suită de aplicații Android pentru editare fișiere. Cu ele poți crea sau edita fișiere doc, xls, ppt. De asemenea, poți face conversie PDF-DOC, ai un pachet de fonturi imens și poți scana documente cu ajutorul camerei telefonului pe care să le transformi în PDF-uri.

  3. Polaris Office + PDF 

    Polaris Office + PDF 

    Polaris Office + PDF este o aplicație de productivitate pentru Android care te ajută să vezi și să editezi fișierele direct pe telefon. Cu ajutorul ei poți converti orice document în PDF, poți face notări pe PDF-uri, poți lua notițe iar dacă îi dai acces la contul de cloud ai acces la fișiere de oriunde.

  4. OfficeSuite Pro 8 + (PDF e HD)

    OfficeSuite Pro 8 + (PDF e HD)

    OfficeSuite Pro 8 + (PDF e HD) este aplicația cu care deschizi și creezi documente. Dacă lucrezi pe tabletă sau pe Chromebook, poți adăuga o tastatură sau un mouse care te vor ajuta să navighezi mult mai comod în document. Dacă îți faci cont, ai acces la un serviciu de cloud de 15 GB.

  5. Google Drive

    Google Drive

    Google Drive îți oferă acces la toate resursele personale sau profesionale atunci când ai nevoie de ele. Serviciul de stocare cloud pentru Android te ajută să îți păstrezi și să organizezi fișiere în siguranță, să le cauți după nume și conținut, sau să le trimiți celor cale au nevoie de ele. De asemenea, poți adăuga permisiuni de vizualizare și/sau de editare colegilor.

  6. Docs To Go™ Free Office Suite

    Docs To Go™ Free Office Suite

    Docs To Go™ Free Office Suite îți pune la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a lucra. Cu o vechime de 15 ani, serviciul este disponibil gratuit atât pentru Android, cât și pentru iOS. Poate fi legat la un serviciu de cloud (Google Drive, Dropbox, OneDrive etc.) și oferă suport prin email.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…