Cum limitezi comentariile și mesajele nedorite pe Instagram

Instagram îți oferă multe instrumente pentru păstrarea unei experiențe plăcute. Este foarte important ca rețelele social media să rămână locuri sigure pentru toată lumea.

În cele ce urmează, îți vom arăta cum se limitează conversațiile și comentariile nedorite pe Instagram. Este un pas în plus față de ascunderea profilurilor social media de agresori.

Oprește comentariile și mesajele nesolicitate pe Instagram

Funcția Limits de pe Instagram te ajută să scapi de trollii sau chiar de agresorii care te bombardează zi de zi. Este o metodă atât pentru siguranța ta, dar și pentru o limitare a dependenței de rețele de socializare. Te vei simți mult mai bine dacă nu mai primești atâtea notificări.

Pentru a lansa funcția Limits, urmează pașii aceștia:

  • Intră în aplicația Instagram pe telefonul cu Android.
  • Mergi la Settings.
  • Mergi la Privacy.
  • Mergi la Limits.
  • Apasă Continue.
  • Alege pe cine să blochezi: cei care ți-au dat follow recent sau cei care nu ți-au dat follow deloc.
  • Setează perioada pentru care aceștia nu pot comenta și nu-ți pot trimite mesaje.
  • Apasă Turn On.

Funcția este excelentă atunci când te trezești cu comentarii aiurea pe profil, de la necunoscuți sau, mai rău, cu mesaje urâte. E posibil să te ajute și să ascunzi numărul de like-uri pe Instagram, ținând cont că destui trolii urmăresc postările sau profilurile cu multe like-uri.

Dacă te simți enervat sau amenințat pe Instagram, este mai bine să limitezi interacțiunile. Deși nu îți dai seama pe moment, reacțiile și mesajele răutăcioase îți afectează starea psihică. Limitează și timpul de utilizare al social media în general, pentru a avea un balans între lumea digitală și cea reală.

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram este o rețea de socializare prin care poți distribui poze și clipuri video către prieteni. De asemenea, cu un cont profesional poți să te promovezi pe tine sau să îți promovezi afacerea. Aplicația are numeroase filtre și efecte pentru editarea pozelor pe care le poți pune atât sub formă de post, cât și de story.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…

Cum adaugi un buton de contact pe Instagram
Cum adaugi un buton de contact pe Instagram

Instagram îți oferă o nouă funcție prin care simplifici modul în care urmăritorii și potențialii clienți iau legătura cu tine prin social media. Aceasta este butonul dedicat pentru contact. Se prezintă sub formă de call to action, precum „call”, „email”…