Funcție nouă în WhatsApp Beta: căutare de stickere

Dezvoltatorii au introdus stickerele în aplicația WhatsApp în anul 2018. De atunci, au fost dezvoltate foarte multe aplicații care te ajută fie să descarci pachete de stickere create de alții, fie chiar să ți le creezi pe ale tale.

În ultimul update, WhatsApp a fost îmbunătățit cu încă o funcție, aceea de căutare a stickerelor. Iată cum arată, ce poate face și cum este integrată în aplicație.

Cum cauți stickere în aplicația WhatsApp

Acest motor de căutare al stickerelor este încă în teste, funcționând doar în versiunea WhatsApp Beta. Istoric vorbind, aproape toate noile funcții și opțiuni testate în Beta au ajuns implementate în versiunea oficială a WhatsApp, deci se pare că nu vom mai aștepta mult pentru un update care să aducă această funcție pentru toți.

Pentru a încerca noua funcție, trebuie să ai în telefon ultima versiune de WhatsApp Beta. Apoi urmează acești pași:

  • Intră în aplicația WhatsApp Beta.
  • Mergi la un chat și apasă pe butonul de emoji din stânga casetei de text.
  • Apasă simbolul pentru stickere.
  • În stânga jos găsești o lupă, apasă pe ea.
  • În ecranul nou, deasupra tab-urilor cu diferite pachete de stickere vei găsi bara de căutare.
  • Tap pe bara de căutare și scrie sentimentul pe care vrei să îl descrii cu acel sticker.

Se pare că stickerele vor putea fi găsite nu după un titlu anume, ci după emoția sau sentimentul pe care îl exprimă. Însă rămâne să vedem în versiunea oficială cât de extensivă este această funcție.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să dai un share!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este o aplicație de comunicare. Prin ea poți vorbi cu cei dragi prin mesaje, voce, apel video, poți trimite videoclipuri sau fișiere, dar și stickere sau emoji-uri. Grupurile de WhatsApp sunt o soluție excelentă atât pentru familii sau pentru prieteni, cât și pentru colegii de școală sau de muncă.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…