Cum creezi stickere animate cu sunet pentru WhatsApp

WhatsApp rămâne una dintre cele mai folosite aplicații pentru comunicare. Însă ceea ce îl face special sunt opțiunile suplimentare pe care le înglobează.

Comunicarea devine mai facilă atunci când folosești stickere. Dacă nu îți convin cele preinstalate, poți folosi chiar tu alte aplicații pentru a crea stickere. Însă și acestea au evoluat. Acum poți crea stickere animate cu sunet. Iată cum le poți face.

Descarcă stickerele de la alți utilizatori

În cazul în care ai primit deja un sticker vorbitor într-o conversație pe WhatsApp, îl poți salva în memoria telefonului pentru a-l folosi mai târziu. Pur și simplu apasă pe sticker și adaugă-l la favorite. Îl găsești în colecția de stickere.

Folosește o aplicație dedicată

Pentru a crea stickere unice, ai nevoie de o aplicație dedicată. Noi recomandăm Memetflix – Stickers para Whatsapp și Animated Sticker Maker WAStickerApps. În acestea poți prelua clipuri video pe care să le transformi în GIF, pentru ca apoi să le adaugi sunet.

Sunetele pot fi dintre cele puse la dispoziție de aplicație, însă poți merge mai departe. Salvează mesaje vocale WhatsApp de la prieteni și apoi încarcă aceste sunete în clipuri cu prietenii tăi.

În aceste aplicații poți edita clipuri video frame cu frame, pentru ca la final stickerul să iasă perfect.

Nu este cazul să te limitezi. Poți face stickere cu actorii sau cu celebritățile tale preferate, cu prieteni, colegi sau chiar cu membri ai familiei. Folosește-ți imaginația, creează conținut funny și trimite-l celor dragi.

Dacă ți-a plăcut acest articol, trimite-l și prietenilor tăi!

  1. Memetflix - Stickers para Whatsapp

    Memetflix – Stickers para Whatsapp

    Memetflix – Stickers para Whatsapp este o aplicație care îți pune la dispoziție atât o colecție impresionantă de stickere statice sau animate, dar și sunete și stickere care vorbesc. Tot aici îți poți edita sau crea stickerele personalizate.

  2. Animated Sticker Maker WAStickerApps

    Animated Sticker Maker WAStickerApps

    Animated Sticker Maker WAStickerApps este un creator de stickere. Acestea pot fi create din GIF-uri, clipuri video sau chiar din animațiile proprii. Taie, scoate fundalul și desenează stickere noi și unice. De asemenea, poți crea colecții întregi pe care să le folosești la momentul oportun.

Cum cumperi coins pe TikTok, pas cu pas
Cum cumperi coins pe TikTok, pas cu pas

TikTok este o platformă gratuită unde poți încărca și viziona videoclipuri scurte, poți face live și poți întâlni oameni cu aceleași interese. Deși este gratuită, aplicația are propria sa monedă virtuală, cunoscută sub numele de TikTok Coins. Aceste monede pot fi folosite pen…

Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit
Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie, fiind o alternativă puternică la WhatsApp. Mulți utilizatori nu știu însă că pot vedea ora exactă la care un mesaj trimis a fost citit de către destinatar. Acest lucru poate fi foarte util dacă vrei să știi, d…

Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările
Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările

TikTok este o platformă populară pentru crearea și distribuirea de conținut video, iar organizarea acestui conținut într-un mod accesibil poate contribui semnificativ la creșterea vizualizărilor. O modalitate excelentă de a face acest lucru este prin crearea de playlisturi pe…

Cum descarci clipuri video din canale Telegram private
Cum descarci clipuri video din canale Telegram private

Telegram este o platformă populară pentru distribuirea de conținut video prin intermediul canalelor. Cu toate acestea, unii creatori restricționează descărcarea și redirecționarea conținutului postat, făcând dificilă salvarea videoclipurilor. Dacă vrei să descarci un video di…

Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram
Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram

Telegram este o aplicație populară pentru mesagerie instant, dar uneori poate întâmpina probleme de funcționare. Dacă te confrunți cu dificultăți în utilizarea aplicației, există câteva metode simple prin care poți încerca să rezolvi problema. Iată un ghid pas cu pas pentru a…