Cum transformi un clip video în GIF pe telefonul cu Android

GIF-urile nu sunt nici pe departe un element nou al online-ului, însă acestea au devenit mult mai populare datorită faptului că pot exprima foarte multe sentimente, într-o manieră plăcută din punct de vedere vizual.

Rețelele sociale au jucat, și ele, un rol foarte important în popularizarea GIF-urilor. Acum, majoritatea acestora oferă GIF-uri pentru a fi folosite în conversațiile cu prietenii. Însă, selecția nu este întotdeauna completă. Astfel, pentru a te asigura că ai mereu la dispoziție cele mai bune GIF-uri, trebuie să le faci chiar tu. Iar cu ajutorul unor aplicații pentru telefonul mobil, poți transforma cu ușurință clipuri video în GIF-uri, chiar pe Androidul tău.

Iată care sunt aplicațiile Android cele mai populare care transformă clipurile video în GIF-uri.

  1. PicsArt Animator: Gif & Video

    PicsArt Animator: Gif & Video

    PicsArt Animator este o aplicație complexă care îți oferă posibilitatea de a înfrumuseța pozele, de a adăuga efecte și de a le modifica după bunul plac. Poți să desenezi propria animație cadru cu cadru. De asemenea, poți creea GIF-uri din clipuri video.

  2. GIF Maker - GIF Editor

    GIF Maker – GIF Editor

    GIF Maker îți oferă o gamă largă de instrumente cu ajutorul cărora poți transforma videoclipuri în GIF-uri pe care apoi să le partajezi pe rețelele sociale. Acest editor are o interfață este intuitivă și ușor de folosit de oricine.

  3. Motion Stills

    Motion Stills

    Motion Stills transformă clipuri video în GIF-uri fără efort. Astfel, poți trimite GIF-uri haioase și personalizate prietenilor tăi pe toate rețelele de socializare. Fie că vrei să creezi meme-uri sau doar să te distrezi cu prietenii, tăi, folosește aceast editor de GIF-uri.

  4. PicsArt Photo Studio

    PicsArt Photo Studio

    Cu PicsArt poți edita fotografii, aplicând filtre, efecte, autocolante sau rame. Poți face colaje și poți transforma mai multe poze în clipuri video și apoi în GIF-uri. Tot ceea ce creezi în această aplicație poți să trimiți prietenilor tăi în mesaje sau să partajezi pe rețelele sociale.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…