Cum transformi un clip video în GIF pe telefonul cu Android

GIF-urile nu sunt nici pe departe un element nou al online-ului, însă acestea au devenit mult mai populare datorită faptului că pot exprima foarte multe sentimente, într-o manieră plăcută din punct de vedere vizual.

Rețelele sociale au jucat, și ele, un rol foarte important în popularizarea GIF-urilor. Acum, majoritatea acestora oferă GIF-uri pentru a fi folosite în conversațiile cu prietenii. Însă, selecția nu este întotdeauna completă. Astfel, pentru a te asigura că ai mereu la dispoziție cele mai bune GIF-uri, trebuie să le faci chiar tu. Iar cu ajutorul unor aplicații pentru telefonul mobil, poți transforma cu ușurință clipuri video în GIF-uri, chiar pe Androidul tău.

Iată care sunt aplicațiile Android cele mai populare care transformă clipurile video în GIF-uri.

 1. PicsArt Animator: Gif & Video

  PicsArt Animator: Gif & Video

  PicsArt Animator este o aplicație complexă care îți oferă posibilitatea de a înfrumuseța pozele, de a adăuga efecte și de a le modifica după bunul plac. Poți să desenezi propria animație cadru cu cadru. De asemenea, poți creea GIF-uri din clipuri video.

 2. GIF Maker - GIF Editor

  GIF Maker – GIF Editor

  GIF Maker îți oferă o gamă largă de instrumente cu ajutorul cărora poți transforma videoclipuri în GIF-uri pe care apoi să le partajezi pe rețelele sociale. Acest editor are o interfață este intuitivă și ușor de folosit de oricine.

 3. Motion Stills

  Motion Stills

  Motion Stills transformă clipuri video în GIF-uri fără efort. Astfel, poți trimite GIF-uri haioase și personalizate prietenilor tăi pe toate rețelele de socializare. Fie că vrei să creezi meme-uri sau doar să te distrezi cu prietenii, tăi, folosește aceast editor de GIF-uri.

 4. PicsArt Photo Studio

  PicsArt Photo Studio

  Cu PicsArt poți edita fotografii, aplicând filtre, efecte, autocolante sau rame. Poți face colaje și poți transforma mai multe poze în clipuri video și apoi în GIF-uri. Tot ceea ce creezi în această aplicație poți să trimiți prietenilor tăi în mesaje sau să partajezi pe rețelele sociale.

Cum limitezi timpul de utilizare pe WhatsApp, TikTok sau YouTube
Cum limitezi timpul de utilizare pe WhatsApp, TikTok sau YouTube

Dependența de telefonul cu Android începe să devină o problemă de sănătate psihică din ce în ce mai prevalentă și este aproape de a fi inclusă în manualele de psihiatrie. Timpul petrecut pe smartphone începe să ocupe din ce în ce mai mult ziua și mintea multora dintre noi. Pe…

Cum setezi aplicația implicită de mesagerie pe Android
Cum setezi aplicația implicită de mesagerie pe Android

Chiar dacă pare demodat sau implică o serie de costuri suplimentare, SMS-ul a rămas una dintre funcțiile de bază ale telefonului cu Android. Întotdeauna poți trimite un mesaj scurt atunci când nu ai acoperire de date. În schimb, nu este neapărat să păstrezi aplicația Android …