Cele mai bune aplicații de fitness pentru antrenamentele de acasă

În ciuda faptului că ar trebui să limitezi ieșitul afară, tot este important să ai grijă de condiția ta fizică. Prin urmare, cel mai indicat este să optezi pentru exerciții fizice la tine acasă, acolo unde ești în siguranță. Iar cea mai bună modalitate de a te păstra în formă este să îți instalezi o aplicație pentru antrenamente de fitness pe telefon.

Avantajul aplicațiilor de fitness este că poți să introduci datele dar și țelul, prin urmare vei putea urmări progresul. De asemenea, le ai mereu la îndemână. În plus, în baza antrenamentelor făcute, primești și sugestii, care să îți completeze rutina de exerciții. Astfel, poți să îți menții sănătatea chiar la tine acasă. Iar dacă vrei să mergi un pas mai departe află cum poți să îți planifici mesele zilnice pentru a mânca mai sănătos. Iată care sunt cele mai bune aplicații de fitness pentru antrenamentul de acasă pentru Android.

Iar dacă în lista noastră nu este prezentată nicio aplicație pe gusturile tale, poți oricând să verifici pagina de aplicații de fitness și sănătate de pe site-ul nostru, pentru a găsi o alternativă mai bună pentru nevoile tale.

  1. Fitness & Bodybuilding

    Fitness & Bodybuilding

    Fitness & Body oferă antrenamente cu niveluri de dificultate diferite, potrivite atât pentru începători cât și pentru cei avansați. Exercițiile sunt ilustrate și ușor de urmărit, ceea ce face această aplicație de fitness și mai utilă.

  2. Daily Yoga - Fitness On-the-Go

    Daily Yoga – Fitness On-the-Go

    Iubitorii de yoga vor iubi această aplicație, datorită sesiunilor variate și complexe pe care le oferă. Pe lângă antrenamentul fizic, ea oferă și momente de relaxare. Iar dacă vrei să îi extinzi aria de interes și să îți echilibrezi chi-ul, află care sunt cele mai bune aplicații de relaxare

  3. 7 Minute Workout

    7 Minute Workout

    Această aplicație oferă antrenamente de 7 minute pentru fiecare grupă de mușchi. Fiecare sesiune vine cu instrucțiuni și videoclipuri, ușor de urmărit. Este aplicația de fitness perfectă pentru oamenii care nu au foarte mult timp la dispoziție, dar vo să se mențină în formă.

  4. 8fit Workouts & Meal Plans

    8fit Workouts & Meal Plans

    8fit este o aplicație de sănătate, care funcționează ca un antrenor personal virtual. Aplicația oferă un plan sănătos de mese dar și antrenamente zilnice cu clipuri și imagini. Prin urmare, îți poți menține stilul de viață sănătos chiar și al tine acasă.

  5. FitStar Personal Trainer

    FitStar Personal Trainer

    FitStar este un antrenor personal pe telefonul tău mobil. Aplicația oferă antrenamente dublate de videoclipuri cu instrucțiuni. De asemenea, îți pune la dispoziție și statistici, sfaturi dar și posibilitatea de a-ți urmări progresul. Exercițiile fizice sunt variate.

Cele mai bune aplicații de nutriție pentru Android
Cele mai bune aplicații de nutriție pentru Android

Menținerea unui stil de viață sănătos poate fi o provocare, mai ales dacă ai un program agitat și a tentații culinare la fiecare colț. Din fericire, tehnologia vine în ajutorul nostru prin oferirea unei game largi de aplicații de nutriție pentru Android, concepute pentru a ne…