Cele mai bune aplicaţii pedometru pentru Android cu care să-ţi numeri paşii efectuaţi zilnic

Dacă eşti o fire sportivă sau dacă eşti abia la începutul căii spre o viaţă sănătoasă, ştii că ai nevoie de mişcare în fiecare zi. Tehnologia te va ajuta să ţii o evidenţă a eforturilor și a rezultatelor obținute.

De aceea, în cele ce urmează, îți vom prezenta cinci aplicații pedometru pentru Android. Acestea colectează datele senzorilor și îți arată reușitele sau lipsurile pe care le ai în sport și în alimentație.

 1. Google Fit: urmărirea sănătății și a activităților

  Google Fit: urmărirea sănătății și a activităților

  Google Fit: urmărirea sănătății și a activităților este o aplicație de sănătate și fitness pentru Android. Urmărește activitățile făcute citind atât senzorii din telefon cât și pe cei din smartwatch sau smartband. Te ajută să stabilești obiective zilnice în funcție de pași și de caloriile consumate și îți oferă instrucțiuni personalizate.

 2. Fitbit

  Fitbit

  Fitbit este o aplicație de fitness pentru Android cu care îți monitorizezi progresul zilnic și în perioade mai lungi de timp. Îți oferă antrenamente personalizate, programe de nutriție, monitorizează somnul și te pune în legătură cu prietenii prin provocări.

 3. Zombies, Run! (Free)

  Zombies, Run! (Free)

  Zombies, Run! (Free) este o aplicație de alergare pentru Android foarte interesantă! A fost concepută ca un joc cu zombies de care trebuie să scapi fugind. Însă fuga trebuie să se întâmple în viața reală. În timp ce alergi vei auzi în căști zgomotele specifice făcute de zombies precum și o muzică antrenantă.

 4. Calorie Counter - MyFitnessPal

  Calorie Counter – MyFitnessPal

  Calorie Counter – MyFitnessPal este asistentul tău de nutriție pentru Android. Înregistrează toate mesele și exercițiile și, în funcție de acestea, oferă sfaturi personalizate pentru o dietă adecvată. Citește etichetele de pe majoritatea produselor din supermarketuri și, de asemenea, este compatibilă cu aproape toate aplicațiile de fitness.

 5. Runtastic Running & Fitness

  Runtastic Running & Fitness

  Runtastic Running & Fitness este o aplicație de sport pentru Android cu care îți poți înregistra exercițiile sportive. Excelentă pentru alergat, mers, ciclism sau activități indoor, aplicația îți permite să setezi task-uri personale sau să inițiezi o competiție între prieteni, cu clasament și premii.

Cum folosești WhatsApp în modul invizibil
Cum folosești WhatsApp în modul invizibil

WhatsApp poate fi un instrument foarte bun de comunicare. O lume întreagă îl apreciază și îl folosește. Cu toate acestea poate fi o adevărată bătaie de cap când te vede cineva online și te asaltează cu mesaje. De aceea, este bine să faci câteva setări pentru a-ți asigura conf…

Cum ascunzi statusurile Last Seen și Online pe Instagram
Cum ascunzi statusurile Last Seen și Online pe Instagram

Instagram este o rețea socială excelentă pentru distribuirea de poze și clipuri video. Însă mulți utilizatori tind să fie foarte sâcâitori și te deranjează cu dm-uri și cereri dacă te văd online. Dacă alegi să îți ascunzi statusul pe Instagram, nimeni nu va mai vedea atunci c…