Cele mai bune aplicații pentru a obține Wi-Fi gratuit acolo unde este posibil

A călători nu înseamnă a căuta tot timpul un loc cu semnal bun sau limitarea timpului petrecut pe internet datorită costului abonamentului de date. Întotdeauna, în zonele urbane, vei găsi zone acoperite de rețele Wi-Fi gratuite.

Numărul acestora este din ce în ce mai ridicat iar pentru a le găsi, ai nevoie de o aplicație specializată în localizarea acestora. Am pus la punct o listă cu aplicații pentru găsirea rețelelor Wi-Fi gratuite, iar dacă vrei mai mult, aici găsești o listă cu aplicații utile în timpul călătoriilor.

Cum funcționează o aplicație Wi-Fi Finder?

Aplicațiile pentru identificarea rețelelor publice Wi-Fi strânge informații despre aceste rețele, despre acoperirea acestora, securitate, canal, puterea semnalului etc. Apoi le plasează pe o hartă pentru a fi mai ușor găsite. Iată o  listă suplimentară cu aplicații utilitare pentru rețele Wi-Fi

Multe dintre aceste aplicații te ajută să identifici zonele în care semnalul este slab și te vor ajuta să te conectezi la cea mai bună dintre ele. Însă trebuie să fii atent și la problemele de securitate care vin odată cu utilizarea unei rețele Wi-Fi publice.

Care sunt cele mai bune aplicații Wi-Fi Finder pentru Android?

Cele mai bune aplicații de acest fel combină ușurința utilizării, update-uri regulate și opțiuni multiple pentru o experiență îmbunătățită. Iată care sunt acestea:

 1. WiFi Map Pro — Passwords

  WiFi Map Pro — Passwords

  WiFi Map Pro – Passwords este o aplicație utilitară care îți oferă acces la hotspoturi din întreaga lume. Dispune de actualizări dese. Atunci când cauți o rețea publică, va identifica locația în care te afli și îți va lista rețelele din apropiere, cu toate datele despre acestea.

 2. osmino Wi-Fi: free WiFi

  osmino Wi-Fi: free WiFi

  osmino Wi-Fi: free WiFi este o aplicație bună pentru călătorii. Configurată ca un manager de rețele, îți va conecta telefonul în mod automat la hotspoturi din întreaga lume, având o bază de date impresionantă de astfel de rețele și parolele aferente. Și tu poți contribui, încărcând rețelele și parolele pe care le cunoști.

 3. Wifi Map Passwords - Free Wifi

  Wifi Map Passwords – Free Wifi

  WiFi Map Passwords – Free Wifi este o hartă interactivă care îți va arăta rețelele wireless din preajma ta. Calculează distanțele până la locul cel mai bine acoperit, însă trebuie să ai serviciul de date pornit pentru a beneficia de această opțiune.

 4. WiFi Key Connector: Free Password and WiFi Map

  WiFi Key Connector: Free Password and WiFi Map

  WiFi Key Connector: Free Password and WiFi Map este o aplicație Android gratuită pentru a te conecta rapid la rețelele din apropierea ta aflate în baza de date. Mai mult, ai opțiunea de a rula un test de viteză pentru a ști dacă poți folosi acea rețea fără bătăi de cap.

 5. OpenSignal Hărți 3G/4G/WiFi

  OpenSignal Hărți 3G/4G/WiFi

  OpenSignal Hărți 3G/4G/WiFi este aplicația care îți oferă, pe lângă o bază de date cu rețele Wi-Fi disponibile, și detalii tehnice. Astfel, vei putea afla care este cel mai apropiat turn de telefonie mobilă, puterea semnalelor 3G și 4G din zonă, precum și localizarea acestora pe hartă.

Cele mai bune aplicații reminder pentru Android
Cele mai bune aplicații reminder pentru Android

Dacă ai un stil de viață mai dezordonat, e foarte probabil să ai nevoie de o agendă în care să îți planifici lucrurile. Astfel, nu vei încurca datele și vei ști întotdeauna ce ai de făcut. Din fericire, agenda de lucru este încă un aspect al vieții care s-a mutat pe telefonul…

WhatsApp Plus: Ce este și cum diferă de WhatsApp
WhatsApp Plus: Ce este și cum diferă de WhatsApp

WhatsApp nu are foarte multe elemente pe care le poți customiza. Deși dezvoltatorii depun eforturi pentru a include opțiuni noi în aplicație, aceasta nu este nici pe departe una flexibilă. WhatsApp Plus a venit să schimbe aceste lucruri. Este un mod, o versiune neoficială și …

Cum faci rost de followeri și like-uri pe TikTok
Cum faci rost de followeri și like-uri pe TikTok

Să ajungi popular nu este un lucru ușor. Multitudinea de utilizatori și creatori face ca performanța unui număr mare de like-uri să fie foarte greu de atins. TikTok nu diferă foarte mult. Popularitatea sa în creștere se datorează tipului de conținut facil pe care îl găsești a…

Cum poți afla cine ți-a vizitat profilul de Instagram
Cum poți afla cine ți-a vizitat profilul de Instagram

Fie că folosești Instagram în scop personal, ca să postezi poze pentru prieteni și familie, fie că îl folosești ca unealtă de business, Instagram este o rețea care nu trebuie ignorată. Una dintre marile întrebări ale tuturor utilizatorilor se referă la vizitatorii profilului.…