Cele mai bune aplicații Android pentru a căuta joburi în 2020

A căuta un loc de muncă în 2020 este mult mai simplu decât acum 20 de ani. Aproape toate ofertele de job se găsesc pe internet, direct la angajator sau pe site-uri specializate. Trebuie doar să-ți încarci CV-ul, scrisoarea de intenție și o poză de profil, iar dacă nivelul specializării și experienței corespunde, e posibil chiar să primești oferte fără a fi nevoit să cauți.

Însă, după pandemia de COVID-19 toată lumea se așteaptă la o recesiune economică iar tu va trebui să concurezi cu cei care au trecut în șomaj în perioada stării de urgență. Pentru a-ți găsi de muncă din timp, iată cele mai bune aplicații pentru a căuta locuri de muncă.

 1. LinkedIn

  LinkedIn

  LinkedIn este o rețea socială unde îți poți crea contacte profesionale. Astfel, căutarea unui loc de muncă devine mult mai ușoară, având în vedere că îți poți distribui CV-ul dar și crea un portofoliu. Companiile recrutează pe LinkedIn.

 2. Fiverr

  Fiverr

  Fiverr este o aplicație care permite freelancerilor să își ofere serviciile clienților din întreaga lume. Platforma este cunoscută pentru transparență dar și pentru că pune la îndemâna freelancerilor diverse ustensile care îi ajută să se promoveze. Aplicația este simplu de folosit. 

 3. Job-uri, Căutare de Job-uri

  Job-uri, Căutare de Job-uri

  Jobs – Job Search – Careers este o aplicaţie care te ajută să îți găsești un loc de muncă de pe dispozitivul Andrdoid. Poţi caută după cuvinte-cheie, locaţie, denumirea companiei, poţi verifica descrierea postului, poţi posta CV-uri, să primeşti notificări, printre altele. 

 4. Locuri de muncă

  Locuri de muncă

  Job Search oferă acces la mii de oferte pentru loicuri de muncă, atât de la companii cunoscute cât și firme mici. Aplicația îți permite să cauți în funcție de locație și îți trimite notificări când sunt postate locuri de muncă care te-ar putea interesa.

 5. JOB TODAY – jobs in 24hrs

  JOB TODAY – jobs in 24hrs

  Job Today este o aplicație foarte utilă petru cei care își caută un loc de muncă. Deși nu este specializată în acest domeniu, cele mai multe postări sunt de locuri de muncă în domeniul serviciilor și a muncii necalificate. Dacă asta cauți, atunci ai nevoie de această aplicație.

Cum să dezactivezi istoricul de linkuri pe Instagram
Cum să dezactivezi istoricul de linkuri pe Instagram

Instagram îți permite să vezi toate site-urile pe care le-ai vizitat recent în aplicație, ceea ce poate fi util când vrei să recuperezi un link de produs pe care ai apăsat în timp ce navigai prin platformă. Pentru a profita de acest lucru, trebuie să activezi funcția de istor…

Cum să ștergi un repost pe TikTok
Cum să ștergi un repost pe TikTok

TikTok oferă mai multe opțiuni pentru a partaja un videoclip popular cu alții. Un astfel de truc este capacitatea de a reposta un videoclip cu o singură atingere. TikTok a plasat opțiunea Repost în meniul de share, iar datorită proximității butonului față de alte pictograme s…

Cum primești codul de verificare WhatsApp prin email
Cum primești codul de verificare WhatsApp prin email

WhatsApp a continuat să îmbunătățească platforma pentru siguranța și securitatea utilizatorilor săi. Serviciul de mesagerie a suportat conversații criptate end-to-end și backup-uri criptate pentru o lungă perioadă, dar din motive de securitate online, aceste măsuri nu sunt su…