Cele mai bune aplicații Android pentru a căuta joburi în 2020

A căuta un loc de muncă în 2020 este mult mai simplu decât acum 20 de ani. Aproape toate ofertele de job se găsesc pe internet, direct la angajator sau pe site-uri specializate. Trebuie doar să-ți încarci CV-ul, scrisoarea de intenție și o poză de profil, iar dacă nivelul specializării și experienței corespunde, e posibil chiar să primești oferte fără a fi nevoit să cauți.

Însă, după pandemia de COVID-19 toată lumea se așteaptă la o recesiune economică iar tu va trebui să concurezi cu cei care au trecut în șomaj în perioada stării de urgență. Pentru a-ți găsi de muncă din timp, iată cele mai bune aplicații pentru a căuta locuri de muncă.

  1. LinkedIn

    LinkedIn

    LinkedIn este o rețea socială unde îți poți crea contacte profesionale. Astfel, căutarea unui loc de muncă devine mult mai ușoară, având în vedere că îți poți distribui CV-ul dar și crea un portofoliu. Companiile recrutează pe LinkedIn.

  2. Fiverr

    Fiverr

    Fiverr este o aplicație care permite freelancerilor să își ofere serviciile clienților din întreaga lume. Platforma este cunoscută pentru transparență dar și pentru că pune la îndemâna freelancerilor diverse ustensile care îi ajută să se promoveze. Aplicația este simplu de folosit. 

  3. Job-uri, Căutare de Job-uri

    Job-uri, Căutare de Job-uri

    Jobs – Job Search – Careers este o aplicaţie care te ajută să îți găsești un loc de muncă de pe dispozitivul Andrdoid. Poţi caută după cuvinte-cheie, locaţie, denumirea companiei, poţi verifica descrierea postului, poţi posta CV-uri, să primeşti notificări, printre altele. 

  4. Locuri de muncă

    Locuri de muncă

    Job Search oferă acces la mii de oferte pentru loicuri de muncă, atât de la companii cunoscute cât și firme mici. Aplicația îți permite să cauți în funcție de locație și îți trimite notificări când sunt postate locuri de muncă care te-ar putea interesa.

  5. JOB TODAY – jobs in 24hrs

    JOB TODAY – jobs in 24hrs

    Job Today este o aplicație foarte utilă petru cei care își caută un loc de muncă. Deși nu este specializată în acest domeniu, cele mai multe postări sunt de locuri de muncă în domeniul serviciilor și a muncii necalificate. Dacă asta cauți, atunci ai nevoie de această aplicație.

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…