Cele mai bune aplicații pentru notificări vocale

Atunci când suntem la volan sau avem ceva de făcut care ne cere atenția totală, este recomandat să uităm de telefon. Ne punem în pericol propriile vieți. În schimb, dacă aștepți un mesaj important, nu poți trage pe dreapta la fiecare notificare primită.

Pentru telefoanele cu Android, soluția optimă este o aplicație care să îți citească notificările cu voce tare. Atunci vei ști cât de important este mesajul primit și vei putea ignora conversațiile neimportante. Iată, așadar, cele mai bune aplicații Android care îți citesc notificările.

  1. Voice Notification : Shouter

    Voice Notification : Shouter

    Shouter este o aplicație care îți citește mesajele cu voce tare. Aceasta are mai multe funcții, precum alerte vocale cu numele sau numărul de la care primești un apel sau mesaj, alerte despre statusul bateriei și locația. Poți personaliza aplicația, după nevoi.

  2. Notification announcer - ByVoice

    Notification announcer – ByVoice

    Cu Notification announcer nu trebuie să te mai uii la telefon. Această aplicație îți spune că ești sunat de cineva sau primești un mesaj. Și când ai notificări te anunță, de la majoritatea platformelor de social media precum Kakao Talk, Line, Twitter, Facebook, WhatsApp, Instagram, etc.

  3. Caller Name Announcer

    Caller Name Announcer

    Lasă-ţi telefonul să te alerteze, spunând numele persoanei care te apelează, cu voce tare. Acesta este avantajul notabil al Caller Name Announcer. Aplicația are un meniu simplu și ușor de urmărit, astfel că nu te va pune în dificultate.

  4. Talking Notification Girl

    Talking Notification Girl

    Află cine te sună de la o voce feminină. Talking Notification Girl este o aplicație care citește cu voce tare numele apelantului și te anunță dacă ia primit un mesaj sau o notificare. Avantajul aplicației este că poți să alegi dintre mai multe voci care să îți citrească notificările.

  5. Speaki - Voice Notifications

    Speaki – Voice Notifications

    Speaki este una dintre cele mai populare aplicații de citire a notificărilor, apelurilor și a mesajelor. Avantajul acestea este că îți citește în întregime notificarea. Îți permite personalizarea listei de aplicații de la care să îți fie citite notificările. De asemenea, recunoaște singură limba.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…