COVID-19: Cinci jocuri pentru Android cu care să învingi plictiseala din timpul carantinei

În medie, un utilizator de telefon Android petrece cam două ore pe zi jucându-se. Fie din motive de relaxare sau deconectare, fie din dorința de acțiune, jocurile reprezintă o metodă bună de petrecere a timpului liber.

Ne putem imagina faptul că, datorită timpului petrecut acasă în timpul carantinei COVID-19, timpul petrecut pe telefon a crescut considerabil. Ar trebui să crească, însă, și calitatea jocurilor care îți fac așteptarea mai ușoară. Iată, așadar, cinci jocuri Android cu care să învingi plictiseala în timpul pandemiei.

  1. Super Mario Run

    Super Mario Run

    Super Mario Run este locul de pe Android unde te reîntâlnești cu simpaticul instalator italian care a definit istoria jocurilor video. Aleargă de-a lungul diferitelor nivele, depășește obstacole, sari, colectează bani și ajungi cu bine la finalul nivelului. Deblochează personaje noi, precum Luigi, Prințesa Peach sau dinozaurul Yoshi.

  2. Homescapes

    Homescapes

    Homescapes este un joc de logică. Majordomul Austin s-a întors acasă, însă trebuie să redecoreze. Cu fiecare nivel de match-3 terminat, strângi elemente noi pentru a dărui casei aspectul de odinioară. Jocul beneficiază și de o rețea socială a personajelor, dar și de o poveste pe măsură.

  3. Despicable Me

    Despicable Me

    Devino minionul anului în Despicable Me! Aleargă într-o cursă nebunească pentru a strânge banane, sari, ocolește, rostogolește-te și dă-i la o parte pe ceilalți minioni. Iar pentru provocări cu adevărat unice, deblochează misiunile speciale. Bananaaaaaaaaaa!

  4. BADLAND

    BADLAND

    BADLAND este un joc de aventură side-scroller în care trebuie să descoperi secretul întunecat al unei păduri. Jocul beneficiază și de mod multiplayer: te poți conecta cu încă trei prieteni și puteți juca fie în mod competitiv, fie în mod de cooperare. De asemenea, îți poți crea propriile nivele în modul editor.

  5. Brain Out – Can you pass it?

    Brain Out – Can you pass it?

    Brain Out – Can you pass it? este un joc care îți testează inteligența și te pune să gândești outside the box. Evaluează-ți gândirea logică, reflexele, acuratețea, memoria și creativitatea. Cu fiecare update ai parte de provocări noi.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…