COVID-19: Cinci jocuri pentru Android cu care să învingi plictiseala din timpul carantinei

În medie, un utilizator de telefon Android petrece cam două ore pe zi jucându-se. Fie din motive de relaxare sau deconectare, fie din dorința de acțiune, jocurile reprezintă o metodă bună de petrecere a timpului liber.

Ne putem imagina faptul că, datorită timpului petrecut acasă în timpul carantinei COVID-19, timpul petrecut pe telefon a crescut considerabil. Ar trebui să crească, însă, și calitatea jocurilor care îți fac așteptarea mai ușoară. Iată, așadar, cinci jocuri Android cu care să învingi plictiseala în timpul pandemiei.

 1. Super Mario Run

  Super Mario Run

  Super Mario Run este locul de pe Android unde te reîntâlnești cu simpaticul instalator italian care a definit istoria jocurilor video. Aleargă de-a lungul diferitelor nivele, depășește obstacole, sari, colectează bani și ajungi cu bine la finalul nivelului. Deblochează personaje noi, precum Luigi, Prințesa Peach sau dinozaurul Yoshi.

 2. Homescapes

  Homescapes

  Homescapes este un joc de logică. Majordomul Austin s-a întors acasă, însă trebuie să redecoreze. Cu fiecare nivel de match-3 terminat, strângi elemente noi pentru a dărui casei aspectul de odinioară. Jocul beneficiază și de o rețea socială a personajelor, dar și de o poveste pe măsură.

 3. Despicable Me

  Despicable Me

  Devino minionul anului în Despicable Me! Aleargă într-o cursă nebunească pentru a strânge banane, sari, ocolește, rostogolește-te și dă-i la o parte pe ceilalți minioni. Iar pentru provocări cu adevărat unice, deblochează misiunile speciale. Bananaaaaaaaaaa!

 4. BADLAND

  BADLAND

  BADLAND este un joc de aventură side-scroller în care trebuie să descoperi secretul întunecat al unei păduri. Jocul beneficiază și de mod multiplayer: te poți conecta cu încă trei prieteni și puteți juca fie în mod competitiv, fie în mod de cooperare. De asemenea, îți poți crea propriile nivele în modul editor.

 5. Brain Out – Can you pass it?

  Brain Out – Can you pass it?

  Brain Out – Can you pass it? este un joc care îți testează inteligența și te pune să gândești outside the box. Evaluează-ți gândirea logică, reflexele, acuratețea, memoria și creativitatea. Cu fiecare update ai parte de provocări noi.

Cele mai bune jocuri arcade pentru Android gratuite
Cele mai bune jocuri arcade pentru Android gratuite

Ore întregi de distracție? Da! Posibilitatea de a alunga oricând plictiseala? Da! Jocurile arcade pe telefonul mobil te ajută oricând să îți petreci timpul așa cum vrei. Numele de arcade se aplică jocurilor care, acum zeci de ani, erau accesate prin mașini electronice amplasa…

Cele mai bune alternative ale jocului Minecraft pentru Android
Cele mai bune alternative ale jocului Minecraft pentru Android

Minecraft este un joc foarte popular între tineri. Mai mult de 126 de milioane de utilizatori au ales să exploreze și să construiască în universul acestui joc de origine suedeză. Însă dacă te-ai săturat de acesta și dorești să explorezi și alte jocuri pentru Android, dar vrei…

Cele mai bune jocuri match-three pentru Android
Cele mai bune jocuri match-three pentru Android

Cu un joc pe Android te poți bucura de relaxare și deconectare. Sau poți face timpul să treacă mai ușor atunci când aștepți ceva și te plictisești. În jocurile match-three trebuie să conectezi trei simboluri identice pentru a le elimina de pe tablă. Acest tip de jocuri pentru…