Cele mai bune aplicații din februarie 2020: Microsoft Office, Translate it

Îți place să călătorești și să cunoști oameni noi? Dar mai trebuie să și muncești din când în când? Iar în timpul liber ți-ai dori să te joci și să asculți muzică? Ei bine, lista cu cele mai bune aplicații din luna februarie îți propune câte o aplicație extraordinară pentru fiecare activitate în parte.

Luna februarie a propus aplicații atât pentru profesioniștii ocupați, pentru îndrăgostiți dar și pentru cei care călătoresc în afara granițelor țării. Desigur, gamerii au un loc special în lista noastră, cu o aplicație foarte practică. Astfel, se poate spune că luna februarie a fost o lună a îndrăgostiților călători.

  1. Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint...

    Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint…

    Microsoft Office îți oferă întregul pachet Office pe care îl cunoști deja cu Word, Excel, Power Point și ale produse, pentru Android. Aplicația este perfectă pentru cei care lucrează foarte mult cu telefonul mobil. Funcția de partajare a documentelor este îmbunătățită, astfel că poți trimite colegilor tăi documente importante.

  2. Translate it - Speech and Picture Translate

    Translate it – Speech and Picture Translate

    Translate it este o aplicație foarte practică pentru cei care călătoresc în țări străine deoarece traduce textul din poze în limba ta. De asemenea, are o funcție de a traduce dialoguri, astfel că te poți înțelege mai ușor cu străinii din țara pe care o vizitezi.

  3. Badoo Lite

    Badoo Lite

    Badoo Lite este o aplicație de dating care oferă funcții noi față de celelte aplicații pe care le cunoști. Badoo îți permite să îți creezi conexiuni și apoi prin acestea să cunoști oameni noi. Aplicația oferă o perspectivă nouă și mai sigură celor care își caută jumătatea.

  4. NVIDIA GeForce NOW™

    NVIDIA GeForce NOW™

    Cu NVIDIA GeForce NOW poți juca cele mai noi jocuri, chiar dacă telefonul tău nu este foarte performant. Acest manager de memorie îți permite să dedici mai multe resurse jocurilor noi, pentru a le juca mai ușor. Aceasta este o aplicație perfectă pentru gamerii înfocați.

  5. Playsee: Social Travel Network

    Playsee: Social Travel Network

    Dacă îți place să  călătorești, intră în rețeaua socială Playsee. Aici poți întâlni alți oameni ca tine, poți deveni ghid pentru utilizatori interesați de locațiile pe care le cunoști, poți vedea ratingurile date de alți utilizatori anumitor locații, printre altele.

  6. Glow Music

    Glow Music

    Glow Music este o aplicație de ascultat muzică care conține o librărie foarte mare de piese. Poți vedea clipuri de pe Youtube ale artiștilor preferați pe care le poți descărca. De asemenea, poți asculta muzică cu ecranul închis și crea playlist-uri pentru a avea mereu la îndemână piesele preferate.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…