Cele mai bune aplicaţii din decembrie 2019: Microsoft Math Solver, LEGO Life

Cele mai bune aplicații din luna decembrie denotă în că în fiecare dintre noi trăiește un copil care vrea să se joace. Fie că vorbim de comunitatea creată pentru iubitorii de jocuri de construcții sau stickere pentru WhatsApp jucăușe, avem cu ce ne înfrumuseța Sărbătorile. De cealaltă parte, responsabilitățile prevalează și ne sunt prezentate aplicații de finanțe personale și de calcule matematice. Iată care sunt cele mai bune aplicații din decembrie 2019.

  1. Microsoft Math Solver

    Microsoft Math Solver

    Microsoft Math Solver este aplicația de nădejde atunci când trebuie să faci orice calcul matematic. De asemenea, poți crea grafice și îți poți aprofunda cunoștințele matematice cu ajutorul unor exerciții suplimentare. Aplicația folosește inteligența artificială și poțiimporți poze cu exerciții pentru a fi rezolvate.

  2. LEGO® Life – Create & discover

    LEGO® Life – Create & discover

    Aplicația oficială a LEGO îți oferă ultimele știri dar și creații unice făcute din piesele companiei. LEGO Life este o comunitate din care poți face parte, împărțind, la rândul tău, propriile construcții LEGO. Aplicația nu este doar pentru copii, ci și pentru adulții iubitori de construcții.

  3. Christmas Stickers (WAStickerApps)

    Christmas Stickers (WAStickerApps)

    Adu spiritul Crăciunului în conversațiile de pe WhatsApp cu autocolante de sărbătoareMoș Crăciun, reni, elfi, brazi dar și alte elemente specifice acestui sezon te pot ajuta să te exprimi mai ușor dar și mai colorat în conversațiile de pe WhatsApp. În plus, te poți distra mai mult cu ele.

  4. Card Sodexo Romania

    Card Sodexo Romania

    Dacă primești bonurile de masă Sodexo pe card, atunci ai nevoie de aplicația Card Sodexo România. Cu ea poți să îți verifici soldul și tranzacțiile dar șigăsești pe hartă locurile unde poți plăti cu acest card. De asemenea, vei putea profita de promoții unice pentru utilizatori.

  5. Flo Period & Ovulation Tracker

    Flo Period & Ovulation Tracker

    Flo Period & Ovulation Tracker este o aplicație complexă cu ajutorul căreia poți urmări menstruația, ovulația, dar și evoluția sarcinii. Aceasta oferă sfaturi de sănătate specifice perioadei în care te afli. Flo Period & Ovulation Tracker este o aplicație de care toate femeile active au nevoie.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…