Cele mai bune jocuri pentru Android ale lunii august 2019: Sandwich, Perfect Slices

Jocurile pe telefonul cu Android sunt bune atât pentru copii, cât și pentru adulți. Un copil își poate forma anumite abilități și deprinderi, spre exemplu urmărind cu degetul o linie sau desenând ceva mai complex.

Pentru un adult, un joc poate alunga plictiseala în atunci când așteaptă la poștă sau la dentist, poate însemna o mică evadare într-o pauză sau chiar puțină relaxare după o zi de muncă.

Iată, așadar, jocurile pentru Android cele mai apreciate din luna august 2019.

  1. Sandwich

    Sandwich

    Sandwich este un joc ușor, făcut pentru a trece timpul mai repede. Fă sandvișuri delicioase combinând ingredientele și apoi servește-le. Vei debloca ingrediente de-a lungul jocului iar nivelurile vor deveni din ce în ce mai grele.

  2. Perfect Slices

    Perfect Slices

    Perfect Slices este tot un joc legat de zona culinară. Taie ingredientele rapid, precum un master chef. Adună puncte pentru cuțite mai bune. Jocul este simplu și îl poți folosi pentru a alunga plictiseala atunci când aștepți.

  3. Rocket Sky!

    Rocket Sky!

    Lansează racheta cât mai departe în spațiu cu Rocket Sky! În acest joc 2D îți trebuie îndemânare. Ține apăsat pe ecran cât să lansezi racheta departe, însă nu depăși limita, pentru că aceasta se va supraîncălzi. Explorează planete și strânge upgrade-uri pentru următoarea lansare.

  4. Cool Goal!

    Cool Goal!

    Cool Goal este un joc pentru Android în care trebuie să tragi șuturi la poarta adversarului. Stabilește traiectoria mingii și ai grijă să nu lovești în zidul celeilalte echipe. Deblochează niveluri noi, din ce în ce mai grele, dar și teme și locații noi pentru meciul de fotbal.

  5. Throw io - Online io games with Axes and Knives

    Throw io – Online io games with Axes and Knives

    Throw io – Online io games with Axes and Knives este un joc battle royale care se poate juca atât online cât și offline. Este ușor de controlat, runda durează două minute iar tu trebuie să fii ultimul supraviețuitor. Ai mai mult de 40 de modele de arme și 20 de eroi.

  6. Sand Balls

    Sand Balls

    Sand Balls este un joc de tip arcade, în care trebuie să creezi, prin nisip, o cale prin care bilele să ajungă la finiș. Evită obstacolele și adu la linia de sosire cât mai multe bile cu putință. Este un joc mic, însă fiecare nivel în parte este o provocare.

  7. Blade Master - Mini Action RPG Game

    Blade Master – Mini Action RPG Game

    Blade Master – Mini Action RPG Game este un joc RPG în care trebuie să ucizi monștrii care te atacă. La fiecare victorie vei primi upgrade-uri pentru arme. Explorează sutele de hărți și ucide monștrii ce îți ies în cale. Vei avea parte de niveluri tip boss, pe care le rezolvi doar cu îndemânare și tactică.

Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci
Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci

Jocurile indie au câștigat o popularitate enormă în ultimii ani, datorită creativității și inovației pe care le aduc în lumea gaming-ului. Fără constrângerile marilor studiouri, dezvoltatorii independenți au libertatea de a explora concepte unice și de a oferi experiențe de j…

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …