Top 10 trucuri pentru statusul WhatsApp

sekreti-whatsapp-2

Pe lângă posibilitatea de a purta conversații în cadrul aplicației sau prin versiunea Desktop, WhatsApp pune la dispoziție utilizatorilor și opțiunea Status. Asemănătoare cu funcția Stories de la Instagram și Facebook, în cadrul acesteia puteți să distribuiți mesaje și/sau imagini foto și video.

1. Adaugă linkuri la status

Spre deosebire de alte aplicații, la statusul de pe WhatsApp poți să adaugi și linkuri. Intră în aplicație și accesează rubrica STATUS, iar apoi crează un status nou prin accesarea iconiței sub forma unui creion din josul paginii.

image for whatsapp sfaturi 1

2. Schimbă culoarea fundalului la status

Odată intrat în căsuța de STATUS, apasă pe paleta de culori din josul paginii pentru a schimba culoarea fundalului.

52394561_382610295857985_1339580328024473600_n

3. Formatează textul, scrie cu caractere italice

După ce ai scris mesajul pe care vrei să îl transmiți, selectează textul și apasă pe cele trei puncte pentru a apărea și opțiunile ITALIC, BOLD, STRIKETHROUGH și MONOSPACE.

image for whatsapp tricks 2

4. Pune un status pe pauză

După cum bine știi, statusurile rulează rapid și de multe ori nu reușești să observi întregul mesaj. Pentru a opri statusul într-un punct anume, doar ține apăsat pe acesta. De îndată ce vei îndepărta degetul statusul va reporni.

5. Treci la următorul status

Dacă observi că un utilizator are mai multe storie-uri la status, poți cu ușurință să sari peste acestea. Tot ce trebuie să faci este să glisezi de la dreapta la stanga. Dacă vrei să vezi statusul anterior, glisează oriunde pe ecran de stânga spre dreapta.

image for whatsapp tricks 3

6. Pune pe mute statusurile

Dacă nu dorești să mai primești update-uri de fiecare dată când un utilizator își schimbă statusul, poți să îl pui pe mut.

Intră la STATUS și ține apăsat pe userul pe care dorești să îl pui pe mut. Automat îți va apărea o fereastră prin care vei avea posibilitatea să dai Cancel sau să confirmi și să îl pui pe silențios.

image for whatsapp tricks 5

7. Mărește imaginea din status

Dacă vrei să dai zoom la un status, folosește metoda clasică. Pune două degete pe ecran și glisează în direcții diferite pentru a mări imaginea.

8. Adaugă emoji la status

Dacă vrei să adaugi emoji la un status trebuie doar să apeși pe iconița de emoji și să alegi din lista disponibilă.

image for whatsapp tricks 6

9. Schimbă fontul la mesajul din statusul WhatsApp

Poți să schimbi și fontul cu care scrii mesajul de la status, pentru aceasta apasă pe „T” și vei vedea toate fonturile disponibile.

51818498_606517356475541_1884931983662907392_n

10. Crează un GIF la WhatsApp status

Pentru a distribui un GIF trebuie să încarci o filmare la rubrica status de la WhatsApp, iar apoi să selectezi maxim 6 secunde din cadrul acesteia. Odată selectată această perioadă, automat va apărea posibilitatea salvării imaginilor în formatul GIF.

image

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este o aplicatie de comunicare cu prietenii și familia concepută pentru smartphone-uri. Aceasta permite utilizatorilor să trimită mesaje, fotografii și videoclipuri prin rețeaua wireless sau datele mobile.

Cum adaugi un buton de contact pe Instagram
Cum adaugi un buton de contact pe Instagram

Instagram îți oferă o nouă funcție prin care simplifici modul în care urmăritorii și potențialii clienți iau legătura cu tine prin social media. Aceasta este butonul dedicat pentru contact. Se prezintă sub formă de call to action, precum „call”, „email”…

Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp
Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp

WhatsApp este, fără îndoială, cea mai populară aplicație de mesagerie instant din lume. Utilizatorii se bazează pe ea pentru a rămâne în legătură cu prietenii și familia. Cu creșterea continuă a popularității WhatsApp, platforma deținută de Facebook este folosită pe scară lar…

Cum descarci audio de pe Instagram
Cum descarci audio de pe Instagram

Instagram este o sursă nesfârșită de inspirație și conținut creativ, inclusiv clipuri audio pe care ai putea dori să le folosești în propriile tale proiecte video. Chiar dacă Instagram nu oferă o opțiune directă pentru descărcarea audio-urilor din Reels, există câteva metode …

Ce este TikTok Shop și cum să-l folosești?
Ce este TikTok Shop și cum să-l folosești?

TikTok Shop urmărește să transforme modul în care facem cumpărături online, combinând shopping-ul cu social media. Funcția poate ajuta la rămânerea la curent cu ultimele tendințe în modă, frumusețe și altele, dar vine și cu anumite riscuri. TikTok Shop este o platformă integr…

Cum afli cine ți-a văzut clipul pe Instagram
Cum afli cine ți-a văzut clipul pe Instagram

Ești curios să afli dacă poți vedea cine îți urmărește videoclipurile pe Instagram sau te întrebi dacă creatorii pot afla când le vizualizezi creațiile? Ei bine, în acest ghid vom explora opțiunile disponibile pe Instagram pentru a înțelege mai bine cine interacționează cu vi…