Cum se recuperează date de pe un telefon Android

image for recuperare date

Dacă ți-ai scăpat telefonul pe jos și ecranul nu îți mai funcționează, nu te îngrijora, în continuare poți să îți recuperezi datele de pe dispozitivul mobil.

În următorul articol îți vom arăta, pas cu pas, cum să recuperezi datele de pe un telefon stricat.

Bineînțeles, înainte de aceasta, trebuie să precizăm că cea mai simplă metodă este să ai un back-up efectuat, iar atunci vei putea recupera toate informațiile și aplicațiile în doar câțiva pași.

Recuperează datele cu o aplicație

  • preventiv, îți recomandăm să instalezi aplicația Vysor din Google Play.
  • prin intermediul acesteia te vei putea conecta la telefonul mobil direct de pe un calculator, fără a fi nevoie de cablu
  • accesează de calculator site-ul vysor.io și descarcă aplicația
  • după ce te-ai logat și ai făcut legătura între cele două dispozitive, vei putea să administrezi telefonul direct de pe calculator.

image for aplicatie vysor

  1. Wondershare MobileGo

    Wondershare MobileGo

    Aplicația Wondershare MobileGo te va ajuta să îți administrezi și optimizezi telefonul pentru a obține rezultate cât mai bune. Cu ajutor acesteia vei putea scăpa de toate fișierele inutile, dar și să recuperezi date importante.

  2. AirDroid - Android pe Computer

    AirDroid – Android pe Computer

    Cu aplicația AirDroid poți să gestionezi dispozitibul mobil Android prin intermediul unui browser web, fără a fi necesară o conexiune prin cablu. Vei putea importa și exporta fișiere de pe telefon sau tabletă foarte rapid și ușor.

  3. Vysor - Android control on PC

    Vysor – Android control on PC

    Prin intermediul aplicației Vysor veți putea administra telefonul sau tableta cu sistem de operare Android de pe un calculator. Vei putea folosi aplicațiile și setările acestora prin intermediul unui mouse și a tastaturii.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…