Cum să recuperezi contactele șterse pe Android

image for cum sa recuperezi contactele sterse

Dacă încă nu ați șters accidental contacte sau date importante din telefonul propriu, este timpul să vă luați măsuri de siguranță pentru a preveni pierderea acestora.

Dacă deja ați șters contacte sau date pe care dorești să le recuperezi, atunci urmează sfaturile prezentate în acest articol. Postează un comentariu cu numele aplicației cu care ți se pare cel mai ușor să îți restaurezi contactele șterse.

Recuperează contactele șterse cu Mobikin

Pentru a recupera contactele șterse din telefon poți folosi aplicația Mobikin pentru desktop. Aceasta poate fi descărcată de aici,

  • Pentru început deschide aplicația și conectează telefonul mobil la calculator printr-un cablu de date

mobikin2_2-w782

  • Așteaptă ca aplicația să îți recunoască telefonul, iar apoi selectează în partea de jos a ecranului ce date dorești să recuperezi și apasă next.
  • După câteva secunde (durata poate varia de la caz la caz) îți vor apărea fișierele șterse.

mobikin2_3-w782

  • Salvează datele recuperate direct pe calculator.

mobikin2_4-w782

În cele ce urmează îți prezentăm cinci aplicații pentru Android cu care vei putea să îți recuperezi datele pierdute.

  1. Deleted Contacts

    Deleted Contacts

    Cu ajutorul aplicaței Deleted Contacts îți vei putea administra lista de contacte mult mai ușor. În cazul în care ai șters un contact pe care vrei să îl recuperezi, nicio problemă, folosește aplicația pentru a-l restaura.

  2. recuperarea contactelor șterse

    recuperarea contactelor șterse

    Prin intermediul acestei aplicații vei putea să recuperezi contactele șterse din agenda telefonului. Nu trebuie să îți mai faci griji pentru contacte, administrează-le cu această aplicație intuitivă și ușor de folosit.

  3. Recover All Deleted Contact & Sync

    Recover All Deleted Contact & Sync

    Recover All Deleted Contact & Sync este o aplicație prin intermediul căreia vei putea să îți sincronizezi contactele pe dispozitivul tău mobil. Totodată, aplicația te va ajuta să recuperezi contactele pe care le-ai șters din agendă.

  4. Contact Backup

    Contact Backup

    Efectuează copii de siguranță ale agendei telefonice, astfel numerele de telefon și contactele din agendă vor fi în siguranță, iar tu nu trebuie să îți mai faci griji că le poți pierde fără a le recupera ulterior.

  5. Recover Deleted All Photos, Files And Contacts

    Recover Deleted All Photos, Files And Contacts

    Cu această aplicație vei putea recupera fotografii, fișiere sau contacte pe care le-ai șters din telefonul mobil. Instalează aplicația și vei putea recupera datele șterse pe care le credeai pierdute până acum.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…