Cele mai bune aplicații Android pentru emoticoane pe WhatsApp

image of cele mai bune aplicatii android pentru emoticoane pe WhatsApp

Chiar dacă WhatsApp oferă o sumedenie de emoticoane din care puteți alege, astăzi vă vom prezenta cinci aplicații pentru a vă îmbogăți colecția de emoticoane.

Conversațiile online de pe rețelele de socializare nu ar mai fi la fel fără emoticoane.

WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram, toate aplicațiile pun la dispoziție cam aceleași emoticonae. Dacă doriți să ieșiți din tipar și să vă surprindeți prietenii cu emoticoane noi, studiați aplicațiile de mai jos.

Totodată, vă recomandăm și articolul Cum să găsiți noi tonuri de apel pentru WhatsApp.

  1. Emoticons for whatsapp

    Emoticons for whatsapp

    Cu ajutorul acestei aplicații veți putea să vă surprindeți prietenii de pe WhatsApp cu noi emoticoane în fiecare zi. Puteți să salvațiemoticoanele în memoria dispozitivului dumnevoastră și chiar să le setați ca și ecran de fundal.

  2. Emoji HD Talking Stickers

    Emoji HD Talking Stickers

    Puteți să alegeți din peste 5000 de emoticoane pentru WhatsApp și alte rețeledesocializare. Puteți să spuneți adio clasicelor emoticoane, cu Emoji HD Talking Stickers veți descoperi noi emoticoane cu care să vă amuzați prietenii.

  3. Emoticoane pentru WhatsApp

    Emoticoane pentru WhatsApp

    Aplicația este foarte intuitivă și ușor de folosit. Tot ce trebuie să faceți este să o deschideți și să vă alegeți emoticonul pe care doriți să îl alegeți. Puteți să îl partajați direct din aplicație sau să îl descărcați și să îl folosiți când vreți.

  4. Stickers for whatsapp

    Stickers for whatsapp

    Luminează-ţi conversaţiile cu autocolante ce sunt disponibile în mai multe limbi. Oferă o varietate de opţiuni de autocolant şi îţi permite să incluzi un text în mai multe limbi. Compatibil cu: WhatsApp, Facebook şi alte servicii de mesagerie.

  5. Popular Stickers

    Popular Stickers

    Fie că doriți un emoticonamuzant sau o imagine pentru fundalul telefonului, această aplicație este ceea ce căutați. Puteți chiar să vă personalizați autocolantele cu diferite texte, astfel încât să transmiteți un mesaj unic.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…