Cum să găsești noi tonuri de apel pentru WhatsApp

Imagine de la Cum să găsești noi tonuri de apel pentru WhatsApp

WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicații de comunicare din ziua de astăzi. Dacă ești un utilizator frecvent, atunci s-ar putea să fi plictisit de aceleași sunete de apel și notificări de la aplicație. Astăzi te vom învăța cum poți schimba aceste sunete pentru o experiență mai distractivă în utilizarea aplicație.

Pentru a schimba tonul de apel de la un anumit contact

Deschide aplicația WhatsApp pe dispozitivul mobil. Intră la Contacte și selectează un contact la care vrei să setezi un nou ton de apel. Apasă pe pictograma cu trei puncte și selectează View Contact din meniu. Alege opțiunea Custom notifications. Activează opțiunea Use custom notifications. Odată ce ai activat această opțiune, îți este permis să personalizezi tonul pentru notificăti, modul de vibrare și multe altele. În funcție de telefonul pe care îl ai, atunci când apeși pe opțiune îți va fi afișată o listă cu aplicații din care poți alege tonul.

Pentru a schimba tonul de apel universal sau la grupuri

Pentru a schimba tonul universal sau la grupuri, ieși din conversație și intră în pictograma cu trei puncte și intră la Setări. Intră la Notificări și opțiunea Message notifications îți va permite să schimbi tonul universal, în timp ce la notificările de grup poți schimba tonul pentru grup.

  1. ZEDGE™ Ringtones & Wallpapers

    ZEDGE™ Ringtones & Wallpapers

    Zedge este o aplicaţie de personalizare care îţi permite să-ţi schimbi wallpaper-ul şi tonul de apel al telefonului, printre altele. Îţi poţi seta tonuri de apel, notificări, sunete, wallpaper-uri, poţi descărcă jocuri și multe altele.

  2. Ringtones for Whatsapp™ Sounds

    Ringtones for Whatsapp™ Sounds

    Ringtones for WhatsApp™ este o aplicație creată pentru care vor să personalizeze sunetele din aplicația WhatsApp cu sunete gratuite. Aici vei găsi de la sunete cu ciripitul păsărilor, la melodii de pian sau chitară, la sunete amuzante.

  3. Melhores Toques Para Whatsapp™ & Sons

    Melhores Toques Para Whatsapp™ & Sons

    O selecție uimitoare cu tonuri de apel și sunete pentru notificări, în care cu siguranță vei găsi ceva pe placul tău. Aplicația conține suntele frumoase și liniștitoare, sunete amuzante, glume sau chiar și fluierări.

  4. Tonuri de Apel pentru Whatsapp

    Tonuri de Apel pentru Whatsapp

    Cu ajutorul acestei aplicații poți obține tonuri de apel pentru WhatsApp, și sunete gratuite și amuzante, pe care le poți folosi ca și tonuri de apel, alertă pentru mesaje sau alarmă. Ieși din monotonie cu aceste sunete distrative.

  5. Ringtones for WhatsApp

    Ringtones for WhatsApp

    Obține tonuri de apel gratuite pentru notificările WhatsApp. Tonurile se împart în șase categorii diferite, cu peste 200 de sunete pe care le poți folosi pentru mesajele de chat. Printre categorii se numără sunete amuzante, terifiante și multe altele.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…

Cum adaugi un buton de contact pe Instagram
Cum adaugi un buton de contact pe Instagram

Instagram îți oferă o nouă funcție prin care simplifici modul în care urmăritorii și potențialii clienți iau legătura cu tine prin social media. Aceasta este butonul dedicat pentru contact. Se prezintă sub formă de call to action, precum „call”, „email”…

Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp
Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp

WhatsApp este, fără îndoială, cea mai populară aplicație de mesagerie instant din lume. Utilizatorii se bazează pe ea pentru a rămâne în legătură cu prietenii și familia. Cu creșterea continuă a popularității WhatsApp, platforma deținută de Facebook este folosită pe scară lar…