Top 5 aplicații Android în martie 2018: Clone app&multiple accounts for WhatsApp, 4K Wallpapers

image of top 5 aplicatii android in luna martie 2018

Așa cum v-am obișnuit, la finalul fiecărei luni vă prezentăm top 5 aplicații Android.

În topul din luna martie avem aplicații diverse, pentru imagini de fundal, pentru WhatsUp, o aplicație cu rețete culinare, dar și o aplicație pentru a vă menține în formă și a avea un abdomen cu pătrățele. Totodată, vă reamintim și de topul aplicațiilor din luna februarieTop 5 aplicații Android în februarie 2018.

  1. Clone app&multiple accounts for WhatsApp-MultiChat

    Clone app&multiple accounts for WhatsApp-MultiChat

    Cu ajutorul acestei aplicații veți putea gestiona mai multe conturi de WhatsUp de pe un singur dispozitiv mobil. De acum nu veți fi nevoit să purtați mai multe dispozitive mobile la dumneavoastră și veți scăpa de problemele întâmpinate dacă aveți un telefon dual sim. Puteți să schimbați conturile între ele foarte ușor, printr-o singură comandă.

  2. 4K Wallpapers

    4K Wallpapers

    Cătați imagini de fundal pentru dispozitivul dumneavoastră mobil cu ajutorul aplicației 4K Wallpapers. Fie că vă doriți un peisaj sau o poză cu o mașină sport, în meniul acestei aplicații veți găsi multiple imagini în fiecare categorie. Totodată, veți putea observa cele mai populare imagini sau veți putea selecta dintre categoria cu personalități celebre.

  3. Drăguţ Imagini de fundal

    Drăguţ Imagini de fundal

    Imagini de fundal drăguțe – O aplicație nouă de imagini de fundal cu imagini frumoase! Colecție uimitoare de imagini drăguțe pentru fundaluri și ecran de pornire. Imaginile sunt de o calitate foarte bună, astfel ca dumneavoastră să puteți mândri cu wallpaper-ul ales. De asemenea, puteți schimba stilul de chat cu aceste fundaluri noi drăguțe

  4. 6 Pack Abs in 30 Days - Abs Workout

    6 Pack Abs in 30 Days – Abs Workout

    Cu siguranță că tot timpul ați visat la un abdomen plat, cu pătrățele. Aplicația 6 Pack Abs in 30 Days vă ajută să vă îndepliniți acest vis. Trebuie să urmați cu strictețe indicațiile oferite în cadrul aplicației, iar după scurt timp rezultatele vor începe să fie vizibile. Nu uitați să efectuați exerciții și după perioada de 30 de zile.

  5. Photos Companion, a Microsoft Garage project

    Photos Companion, a Microsoft Garage project

    Photos Companion este o aplicație prin intermediul căreia veți putea să transferați fotografii și videoclipuri direct de pe telefon pe calculator, prin intermediul WI-FI. Înainte de aceasta trebuie să vă asigurați că ambele dispozitive sunt conectate la aceeași rețea WI-FI, iar apoi trebuie să scanați codul pentru a începe tranferul de date.

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…