Top 5 aplicații Android în februarie 2018: Call Flash, ALIVE

image of top 5 aplicatii android in luna februarie 2018

Deși a fost cea mai scurtă lună din acest an, februarie ne-a adus în prim plan câteva aplicații interesante pe care merită să le încerci.

Top 5 aplicații ale lunii februarie 2018 conține: aplicații pentru social media, dar și aplicații utile în viața de zi cu zi. În caz că ai ratat topul din luna precedentă, aici poți citi și top 5 aplicații Android din luna ianuarie 2018.

  1. Call Flash - DIY Caller ID, LED Alert, Reminder

    Call Flash – DIY Caller ID, LED Alert, Reminder

    Cu ajutorul aplicației Call Flash vei putea să îți personalizezi fundalul ecranului mobil cu o sumedenie de imagini interesante. Totodată, lanterna se va activa de fiecare dată când îți va suna telefonul, astfel fiind șanse reduse să ratezi vreun apel.

  2. ALIVE - Movie Maker & Director

    ALIVE – Movie Maker & Director

    Aplicația Alive te va ajuta să editezi, să aplici filtre sau animații pentru filmări, înainte de a le posta pe Facebook și Instagram. Aplicația este ușor de folosit și intuitivă, astfel ca fiecare utilizator să poată folosi opțiunile disponibile.

  3. QR Code Reader

    QR Code Reader

    QR Code Reader este aplicația pe care orice utilizator de device-uri smart trebuie să o aibă. Prin intermediul acesteia vei putea scana și deschide codurile QR sau codurile de bare. Aplicația se va folosi de lanternă în cazul în care luminozitatea este prea scăzută pentru a scana codurile.

  4. APUS Booster+|Small, Effective

    APUS Booster+|Small, Effective

    Această aplicație îți poate îmbunătăți performanțele telefonului cu până la 50%. APUS Booster are mai multe utilități, printre care curățarea telefonului sau a tabletei de fișiere nedorite, posibilitatea de a bloca accesul la anumite aplicații prin parolă, dar și răcirea procesorului pentru device-ul dvs.

  5. Blue Mail - Email Mailbox

    Blue Mail – Email Mailbox

    Blue Mail permite utilizatorului să folosească mai multe conturi de e-mail dintr-o singură aplicație. Aceasta suportă conturi Gmail, Yahoo, Outlook, AOL, iCloud, Office365, Hotmail și Live. În ceea ce privește caracteristicile specifice, menționăm că aplicația permite utilizatorilor să personalizeze cutiile poștale. 

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…