Cele mai bune aplicații din Ianuarie 2018: SpotOn, U Launcher Lite

Imagine de la Cele mai bune aplicații din Ianuarie 2018: SpotOn, U Launcher Lite

Pentru a încheia prima lume din an, îți vom prezenta cele mai bune aplicații pe care trebuie să le descarci pe dispozitivul tău Android. De la aplicații de fitness, la aplicații de personalizare a dispozitivului tău, cu siguranță vei găsi ceva potrivit pentru nevoile tale din acest moment.

Nu uita să ne spui în comentarii ce alte aplicații consideri că și-ar merita locul pe această listă și pe care le vei testa în următoarea lună.

  1. 6 Pack Abs in 30 Days - Abs Workout

    6 Pack Abs in 30 Days – Abs Workout

    Dacă una dintre rezoluțiile tale de anul nou este să slăbești și să îți schimbi corpul, această aplicație este potrivită pentru tine. Aplicația conține rutine zilnice pentru următoarele 30 de zile, cu intensitate în creștere, pentru începători sau profesionești.

  2. SpotOn - Sleep & Wake Timer for Spotify

    SpotOn – Sleep & Wake Timer for Spotify

    SpotOn este o alarmă care utilizează muzica Spotify pentru a adormi sau trezi utilizatorul. Utilizatorul poate programa un cronometru pentru a adormi sau pentru a se trezi cu cântece și liste de redare de la Spotify.

  3. HQ Trivia

    HQ Trivia

    HQ Trivia este un joc de trivia în direct la care poți câștiga premii în bani. Alătură-te jocurilor epice multiplayer cu alți utilizatori din lume și încearcă tot posibilul să ajungi în topul clasamentului.

  4. Flash Keyboard Emoji

    Flash Keyboard Emoji

    Flash Keyboard Emoji este o tastatură inteligentă și plină de emoji, care poate fi personalizată în funcție de preferințele utilizatorului. Tastatura oferă peste 400 de emoji și emoticoane, stickere, teme unice, predicție a cuvintelor, auto-corectare și reglarea aspectului, etc.

  5. U Launcher Lite – FREE Live Cool Themes, Hide Apps

    U Launcher Lite – FREE Live Cool Themes, Hide Apps

    U Launcher Lite este un lansator gratuit folosit pentru a personaliza dispozitivul Android cu teme, widget-uri și funcții multiple, fără a epuiza resursele dispozitivului mobil. Lansatorul este actualizat în mod frecvent cu o varietate de teme, și aduce o mulțime de caracteristici.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…