5 aplicații pentru a sărbătorii Ziua Internațională a Femeii în 2017

Imagine de la 5 aplicații pentru a sărbătorii Ziua Internațională a Femeii în 2017

Ziua Internațională a Femeii este sărbătorită în fiecare an la data de 8 martie pentru a comemora atât realizările cât și discriminarea fața de femei, care se face încă simțită în multe părți ale lumii.

Acesta este un prilej de discuție, referitor la drepturile tuturor femeilor și un moment pentru a ne arăta aprecierea față de femeile din viața noastră și nu numai. Astăzi am pregătit o listă cu aplicații esențiale pentru o femeie, care te-ar putea ajuta în viața de zi cu zi.

  1. myPill® Birth Control Reminder

    myPill® Birth Control Reminder

    Uneori poate fi dificil să menții programul de anticoncepționale, însă cu această aplicație vei primi mereu notificări și informații despre protecția ta. Aplicația te informează când trebuie să mergi la doctor, înregistrează simptome și prezice data menstruației.

  2. Uber

    Uber

    Cu această aplicație folositoare vei obține un șofer personal care te poate ridica de oriunde și oricând și te va duce la destinația dorită, în mod convenient. Spre deosebire de serviciul de taximetrie, poți verifica cât de mult te va costa călătoria înainte de a utiliza serviciul.

  3. NIKE+ TRAINING CLUB

    NIKE+ TRAINING CLUB

    Dacă ești pasionată de fitness atunci aceasta este aplicația pentru tine. Nike+ Training Club este o aplicație concepută special pentru femei, și dispune de o mulțime de niveluri de activitate și dificultate, fiind ideală atât pentru începători cât și pentru avansați.

  4. Audible for Android

    Audible for Android

    Aceasta este o aplicație pentru femeile ocupate dar iubitoare de cărți. Audible oferă mai mult de 180.000 de audiobook-uri pentru a fi ascultate în orice moment. De asemenea, aplicația are unele funcții în plus legate de redarea audio.

  5. ShopStyle : Shopping Made Easy

    ShopStyle : Shopping Made Easy

    Pentru toate femeile pasionate de shopping, această aplicație oferă tone de articole de modă. Poți filtra și căuta orice tip ce obiect vestimentar dorești, având opțiunea de a seta alerte pentru reduceri, astfel încât să prinzi cele mai bune oferte.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…