Cele mai bune jocuri de copii cu curse de mașini pentru Android

În joc, copiii învață să descopere lumea, puțin câte puțin. Se relaxează, se distrează, dar și învață că orice joc se desfășoară după anumite reguli.

Și pe telefon distracția e în toi, existând o pleiadă întreagă de jocuri de copii pentru Android. Iată cele mai bune jocuri de copii cu curse de mașini pentru Android.

  1. Mario Kart

    Mario Kart

    Mario Kart este un joc cu curse de mașini pentru Android destinat atât celor mici, cât și celor mari. Intră în pielea celebrului instalator italian. Însă de data aceasta nu trebuie să mai salvezi prințesa, ci să participi la competiție. Concurezi împotriva a șapte oponenți, câștigi curse și, mai ales, distrugi adversarii clasici precum Bowser sau Goomba.

  2. Hot Wheels: Race Off

    Hot Wheels: Race Off

    Hot Wheels: Race Off te introduce în spiritul competiției. Acest joc cu mașini pentru Android este bazat pe celebrele mașinuțe de jucărie ale copilăriei. Concurează cu 25 de oponenți în peste 50 de scenarii, îmbogățește-ți colecția cu fiecare cursă câștigată și provoacă-ți prietenii.

  3. Sonic Dash

    Sonic Dash

    Sonic Dash este un joc de acțiune pentru Android. Condu-l pe ariciul Sonic printre obstacole, învață-l să evite, să sară sau să se rotească și învingeți împreună orice inamic. Tot jocul se desfășoară în 3D, cu efecte speciale și grafică excelente.

  4. Thomas & Friends: Go Go Thomas

    Thomas & Friends: Go Go Thomas

    Thomas & Friends: Go Go Thomas este un joc de condus pentru Android. În el tu ești Thomas trenulețul și trebuie să concurezi împotriva altor jucători cu propriile lor trenuri. Poți juca împotriva prietenilor ori a altor jucători. Ai la dispoziție boosters unice pentru fiecare personaj în parte.

  5. Bike Race Free - Top Free Game

    Bike Race Free – Top Free Game

    Bike Race Free – Top Free Game este un joc cu motociclete pentru Android. Participă la campionate de motociclism și, în timpul liber, antrenează-te. Controalele sunt simple și intuitive, iar grafica este excelentă.

Cele mai bune jocuri de construit orașe pentru Android
Cele mai bune jocuri de construit orașe pentru Android

Construiește orașe, dezvoltă infrastructura și extinde-te Dacă ești pasionat de jocurile de construcție urbană și cauți titluri care să îți permită să îți dezvolți propriul oraș pe dispozitivul Android, ai ajuns în locul potrivit. Jocurile de construcție urbană oferă o combin…