Cele mai bune jocuri pentru Android cu curse de mașini

Jocurile pentru Android au crescut în popularitate datorită accesibilității. Un joc pe telefon te poate ajuta să învingi plictiseala sau să te deconectezi după o zi de școală sau de muncă.

O categorie foarte apreciată de jocuri pentru telefonul cu Android sunt jocurile cu mașini. Pus în postura unui pilot profesionist sau a unui șofer, trebuie să câștigi curse sau să îndeplinești misiuni. Iată cele mai bune jocuri cu mașini și curse pentru telefonul cu Android.

  1. Real Racing 3

    Real Racing 3

    Real Racing 3 este un joc Android cu mașini care a obținut premii și a adus un suflu nou în jocurile pentru Android. Concurează pe cele mai cunoscute circuite auto ale lumii care le imită pe cele reale. Ai la dispoziție peste 140 de mașini de la cei mai mari producători.

  2. CSR Racing 2

    CSR Racing 2

    CSR Racing 2 este un joc cu mașini pentru Android în care trebuie să conduci bolizi construiți după modelele din viața reală. Ai la dispoziție mașini precum LaFerrari McLaren P1, Koenigsegg One:1 sau Ford Shelby GT500 cu care să câștigi cursă după cursă.

  3. Asphalt 9: Legends - New Arcade Racing Game

    Asphalt 9: Legends – New Arcade Racing Game

    Asphalt 9: Legends – New Arcade Racing Game este un joc Android auto în care participi la curse de stradă cu bolizi Ferrari, Porsche sau Lamborghini. Experiența de joc este remarcabilă iar acest lucru se datorează realismului folosit în fiecare detaliu.

  4. Need for Speed™ Most Wanted

    Need for Speed™ Most Wanted

    Need for Speed Most Wanted. Clasicul NFS este acum pe telefonul cu Android. Grafică însoțită de efecte HDR, viteză, adrenalină, urmăriri și evenimente neașteptate. Toate aceste elemente compun un joc foarte activ în care poți juca și împotriva prietenilor. Controlul excelent este realizat fie prin touchscreen, fie prin înclinarea telefonului. Dacă îți place să mergi cu mașina, vei aprecia acest joc.

  5. Truck Simulator USA

    Truck Simulator USA

    Truck Simulator USA este destinat utilizatorilor care apreciază mai mult tehnica decât adrenalina. În acest joc simulator pentru Android controlezi un TIR pe autostrăzile din SUA. Transportă marfa la destinație dintr-un oraș în altul fără întârzieri și fără să strici camionul.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…