Cele mai bune alternative la Slack pentru lucru în echipă

La locul de muncă este esențial ca toată lumea implicată în proiecte să comunice nestingherit. De aceea, este necesar ca orice formă de comunicare să fie extinsă și pe telefonul cu Android.

De obicei, se folosește Slack, o aplicație care încorporează, practic, spații virtuale pentru întreaga firmă, creând birouri. Însă, dacă acest ecosistem nu te încântă, poți încerca oricând alte aplicații asemănătoare. Iată cinci aplicații care pot înlocui Slack.

  1. Microsoft Teams

    Microsoft Teams

    Microsoft Teams este o aplicație destinată productivității. Aduce împreună toți membrii unei echipe care pot partaja fișiere și unelte sau aplicații, dar unde pot și comunica atât privat, cât și în grup.

  2. Workplace by Facebook

    Workplace by Facebook

    Workplace by Facebook este un instrument pentru cei care lucrează de acasă sau sunt remote și nu pot participa la întâlniri. Încorporează grupuri de lucru, apeluri video, sharing. Nu conține reclame și este separat de contul personal de Facebook.

  3. Bitrix24

    Bitrix24

    Bitrix24 este spațiul de lucru unificat al companiei. Se axează pe schimbul intern de informații și pe comunicare. Include un sistem de management al proiectelor, calendare personalizate accesabile de către toți membrii echipei, dar și o aplicație pentru videoconferință.

  4. Yammer

    Yammer

    Yammer este o rețea socială concepută pentru angajații unei firme. Te poți conecta la oamenii cu care ai nevoie să lucrezi și să comunici, fluidifici colaborarea prin apeluri chiar dacă ești remote și partajezi fișiere cu ceilalți fără limită de dimensiune.

  5. Cisco WebEx Meetings

    Cisco WebEx Meetings

    Cisco WebEx Meetings este aplicația prin care poți comunica oriunde, oricând, cu colegii de muncă. Planifică ședințe, sesiuni de brainstorming, oferă prezentări online și fă screensharing în timpul apelului.

Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram
Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume, fiind apreciată pentru viteza și funcțiile sale avansate, dar și pentru securitatea comunicării. Indiferent dacă folosești aplicația pentru a partaja imagini haioase cu prietenii, documente importante…

Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?
Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?

Dacă ești activ pe rețelele sociale, probabil ai auzit de crossposting, un instrument foarte util atunci când vrei să publici același conținut pe mai multe platforme. Crossposting-ul este procesul de a distribui aceeași postare, fotografie, video sau reel atât pe Instagram, c…

Cum creezi și folosești colecțiile pe Instagram
Cum creezi și folosești colecțiile pe Instagram

Instagram îți permite să organizezi și să salvezi postările preferate folosind funcția Collections. Poți păstra fotografii, clipuri și alte postări într-o ordine clară, împărțindu-le în colecții tematice. În acest articol, vei învăța cum să creezi și să folosești colecțiile p…

Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp
Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp

WhatsApp continuă să inoveze, iar acum poți adăuga filtre și fundaluri personalizate în timpul apelurilor video, aducând o notă unică fiecărei conversații. Iată cum poți să personalizezi apelurile video pentru a te simți mai confortabil și pentru a te exprima într-un mod crea…

Cum lași comentarii publice la Instagram stories
Cum lași comentarii publice la Instagram stories

Instagram continuă să inoveze și să ofere noi funcții pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor săi. O noutate recentă este opțiunea de a lăsa comentarii publice la poveștile de pe platformă, oferindu-ți o modalitate diferită de a interacționa cu prietenii. Ce sunt coment…