Cum vezi exact momentul la care mesajele ți-au fost citite pe WhatsApp

A ști dacă mesajul trimis pe WhatsApp a fost citit este un lucru important. Vei afla, astfel, dacă mesajul tău a ajuns și a fost recepționat de către destinatar.

La fel de important este să știi și momentul la care mesajul trimis de tine pe WhatsApp a fost citit. Acest lucru îți spune, spre exemplu, dacă destinatarul nu vrea să conversați / face ghosting sau, în altă situație, dacă cineva drag a ajuns cu bine la destinație.

Cum afli momentul la care a fost citit un mesaj pe telefonul cu Android

Pentru a vedea momentul în care au fost citite mesajele, este necesar să ai activată opțiunea „Read Receipts”. Aceasta se găsește în Settings – Account – Privacy. Dacă vrei să ții dezactivată această opțiune, trebuie să știi că nici tu nu poți vedea momentul în care ceilalți ți-au citit mesajele, nici expeditorii nu pot vedea momentul în care tu le-ai citit mesajele

Pentru a vedea momentul în care a fost citit un mesaj din WhatsApp pe telefonul cu Android, urmează acești pași:

  • Intră în aplicația WhatsApp pe telefonul cu Android.
  • Mergi la conversația dorită.
  • Ține apăsat lung pe mesajul pentru care vrei să afli detaliile.
  • Apasă cele trei puncte verticale (Menu) din dreapta sus.
  • Apasă Info.

În acest moment vei vedea la ce oră a fost citit mesajul tău.

Cum afli momentul la care a fost citit un mesaj pe WhatsApp Web

Pe WhatsApp Web procesul este mult mai simplu. Când treci cu cursorul peste un mesaj, în dreapta sa va apărea o săgeată orientată în jos. Apasă această săgeată și din meniul care apare selectează Message info. În dreapta se va deschide o pagină cu informațiile de care ai nevoie.

Tu poți estima cam cât timp folosești zilnic WhatsApp? Răspunde-ne într-un comentariu!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este una dintre cele mai populare aplicații Android destinate mesageriei. Are funcții variate, de la cea mai simplă formă de conversație prin mesaje text până la apeluri video și transfer de fișiere. Pentru colaborare sau pentru prieteni, se pot forma grupuri cu până la 256 de membri.

Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram
Unde găsești fișierele descărcate de pe Telegram

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume, fiind apreciată pentru viteza și funcțiile sale avansate, dar și pentru securitatea comunicării. Indiferent dacă folosești aplicația pentru a partaja imagini haioase cu prietenii, documente importante…

Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?
Ce este crossposting-ul pe Instagram și cum îl folosești?

Dacă ești activ pe rețelele sociale, probabil ai auzit de crossposting, un instrument foarte util atunci când vrei să publici același conținut pe mai multe platforme. Crossposting-ul este procesul de a distribui aceeași postare, fotografie, video sau reel atât pe Instagram, c…

Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp
Cum folosești filtre și fundaluri la apelurile video pe WhatsApp

WhatsApp continuă să inoveze, iar acum poți adăuga filtre și fundaluri personalizate în timpul apelurilor video, aducând o notă unică fiecărei conversații. Iată cum poți să personalizezi apelurile video pentru a te simți mai confortabil și pentru a te exprima într-un mod crea…

Cum lași comentarii publice la Instagram stories
Cum lași comentarii publice la Instagram stories

Instagram continuă să inoveze și să ofere noi funcții pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor săi. O noutate recentă este opțiunea de a lăsa comentarii publice la poveștile de pe platformă, oferindu-ți o modalitate diferită de a interacționa cu prietenii. Ce sunt coment…

Cum să adaugi muzică profilului de Instagram
Cum să adaugi muzică profilului de Instagram

Instagram a lansat o nouă funcție care îți permite să adaugi o piesă preferată direct în profilul tău! Dacă ți-e dor de zilele MySpace și HI5, în care muzica era o parte integrantă a profilului, acum poți readuce puțin din acel vibe și pe Instagram. Vrei să știi cum să faci a…