Top cinci aplicații Android pentru gestionarea bugetului personal în 2020

Bugetul personal este unul dintre factorii cheie ai omului modern, iar gestionarea acestuia este întotdeauna o problemă. Fie că ești în liceu sau în facultate și primești bani de la părinți, fie că ești salariat și ai un salariu fix, freelancer cu venituri variabile sau chiar patron, bugetul personal trebuie administrat în mod responsabil.

Mai ales atunci când simți că nu îți ajung banii pentru tot ce ți-ai dori, este cazul să ții un registru de venituri și cheltuieli și să vezi pe unde se scurg. Înainte se ținea cu foaie și pix. Din fericire, nu mai este atât de greu, existând numeroase aplicații Android pentru administrarea bugetului propriu. Iată cele mai bune dintre ele, pentru ca veniturile tale din 2020 să nu aibă de suferit.

  1. Money Lover-Manager Cheltuieli

    Money Lover-Manager Cheltuieli

    Money Lover – Manager Cheltuieli este o aplicație Android simplă pentru gestionarea bugetului personal. Cu el administrezi propriile venituri și cheltuieli și ții evidența facturilor și a economiilor. Se sincronizează pe toate dispozitivele pe care este instalat.

  2. Wallet

    Wallet

    Wallet este soluția perfectă pentru finanțele personale pe telefonul cu Android. Cu aceasta ai suport pentru mai multe valute, securizare cu cod pin, stocare a bonurilor și a certificatelor de garanție, precum și șabloane și categorii personalizate dar și liste de cumpărături.

  3. Zoho Books - Accounting App

    Zoho Books – Accounting App

    Zoho Books este o aplicație de contabilitate primară pentru micul afacerist. Prin ea poți ține evidența banilor care intră și ies din firmă, urmărești vânzările și achizițiile, setezi plățile scutite de taxe și cele la care trebuie să plătești taxe și primești automat desfășurătorul de la contul bancar.

  4. Monefy - Money Manager

    Monefy – Money Manager

    Monefy – Money Manager este aplicația cheie pentru o evidență riguroasă a cheltuielilor. Cu ea înregistrezi orice plată făcută, setezi scurtături pentru plățile și cumpărăturile obișnuite, organizezi totul pe categorii și exporți în contul de Dropbox. Este protejată cu parolă și are calculator încorporat.

  5. Splitwise

    Splitwise

    Cu Splitwise ții ușor evidența cheltuielilor făcute în grup. Fie că sunteți la restaurant și trebuie să împărțiți nota de plată, fie că te afli în excursie cu un grup și trebuie să știi ce a cheltuit fiecare, Splitwise vă ajută la o împărțire corectă a sumei totale de plată. De asemenea, este bună inclusiv pentru colegii de apartament care plătesc facturi împreună.

Cum cumperi coins pe TikTok, pas cu pas
Cum cumperi coins pe TikTok, pas cu pas

TikTok este o platformă gratuită unde poți încărca și viziona videoclipuri scurte, poți face live și poți întâlni oameni cu aceleași interese. Deși este gratuită, aplicația are propria sa monedă virtuală, cunoscută sub numele de TikTok Coins. Aceste monede pot fi folosite pen…

Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit
Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie, fiind o alternativă puternică la WhatsApp. Mulți utilizatori nu știu însă că pot vedea ora exactă la care un mesaj trimis a fost citit de către destinatar. Acest lucru poate fi foarte util dacă vrei să știi, d…

Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările
Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările

TikTok este o platformă populară pentru crearea și distribuirea de conținut video, iar organizarea acestui conținut într-un mod accesibil poate contribui semnificativ la creșterea vizualizărilor. O modalitate excelentă de a face acest lucru este prin crearea de playlisturi pe…

Cum descarci clipuri video din canale Telegram private
Cum descarci clipuri video din canale Telegram private

Telegram este o platformă populară pentru distribuirea de conținut video prin intermediul canalelor. Cu toate acestea, unii creatori restricționează descărcarea și redirecționarea conținutului postat, făcând dificilă salvarea videoclipurilor. Dacă vrei să descarci un video di…