Cum adaugi GIF, foto sau video la un retweet pe telefonul cu Android

Noile opțiuni ale Twitter permit integrarea în retweet a fotografiilor, videoclipurilor sau a gif-urilor.

Twitter a introdus noi opțiuni pe platforma socială de microblogging. Acum, când dai un retweet, poți adăuga fotografie, video sau gif. Unde mai pui că poți face asta și din aplicația Android. În curând, aceste opțiuni vor fi active pentru toți userii, depășind perioada de testare.

Deși aceste opțiuni au fost cerute de multă vreme de către utilizatori, Twitter a întârziat cu implementarea lor datorită dificultății de a integra mai multe elemente vizuale în același thread fără a le face greu de urmărit și de înțeles, conform unui mesaj al companiei.

Cum folosești GIF, foto sau video în retweet

Sunt câțiva pași simpli de urmat. În primul rând, găsește ceva la care să dai retweet, fie că e link, text, imagine, video. Poți să dai retweet unui retweet, în felul acesta Twitter funcționează ca o matrioșka.

După ce apeși butonul de retweet, trebuie să alegi opțiunea retweet with comment. În partea de jos a ecranului telefonului cu Android îți vor apărea butoanele active pe care le ai când postezi ceva pe Twitter: adaugă foto, video sau caută GIF-uri. Primele două îți permit să adaugi conținut multimedia din propriul telefon pe când al treilea caută GIF-uri pe site-uri populare de imagini.

Gif-urile sunt bine integrate în structura aplicației Twitter pentru Android, astfel încât poți adăuga un link al unui GIF în zona de comentariu text iar aplicația va arăta GIF-ul în sine, nu link-ul către acesta.

După ce ai urmat acest pas, poți vedea cum arată retweet-ul tău și îi poți adăuga și un comentariu text, dacă vrei. Tot ce mai rămâne de făcut este să apeși butonul Retweet din colțul din dreapta sus. În timeline va apărea întâi reacția ta – foto/video/gif – și comentariul text iar în josul acesteia va apărea conținutul original, încadrat într-un chenar mai mic.

Tu cât timp petreci zilnic, pe Twitter? Spune-ne într-un comentariu!

  1. Twitter

    Twitter

    Twitter este o aplicație de microblogging și social media care permite partajarea conținutului către utilizatorii care au ales să te urmărească sau către public. Este ușor de folosit și permite foto, video, link-uri, gif-uri și transmisiuni live.

Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările
Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările

TikTok este o platformă populară pentru crearea și distribuirea de conținut video, iar organizarea acestui conținut într-un mod accesibil poate contribui semnificativ la creșterea vizualizărilor. O modalitate excelentă de a face acest lucru este prin crearea de playlisturi pe…

Cum descarci clipuri video din canale Telegram private
Cum descarci clipuri video din canale Telegram private

Telegram este o platformă populară pentru distribuirea de conținut video prin intermediul canalelor. Cu toate acestea, unii creatori restricționează descărcarea și redirecționarea conținutului postat, făcând dificilă salvarea videoclipurilor. Dacă vrei să descarci un video di…

Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram
Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram

Telegram este o aplicație populară pentru mesagerie instant, dar uneori poate întâmpina probleme de funcționare. Dacă te confrunți cu dificultăți în utilizarea aplicației, există câteva metode simple prin care poți încerca să rezolvi problema. Iată un ghid pas cu pas pentru a…

Cum schimbi limba aplicației Instagram – un ghid pas cu pas
Cum schimbi limba aplicației Instagram – un ghid pas cu pas

Instagram este una dintre cele mai populare rețele sociale din lume, iar uneori poate fi necesar să schimbi limba aplicației pentru a te simți mai confortabil în utilizarea ei. Fie că ești într-o țară nouă sau doar preferi să folosești aplicația într-o altă limbă, schimbarea …