Cum se descarcă videoclipuri Twitter pe un telefon Android

imagen-tweet2gif-2gal

Scapă de listele infinite cu locurile unde ai văzut videoclipuri care te-au impresionat.

De acum înainte nu trebuie să salvezi profilele de Twitter pe care ai văzut un videoclip care ți-a plăcut. Tot ce trebuie să faci este să instalezi una dintre aplicațiile de mai jos și să urmezi pașii pentru a descărca videoclipul dorit direct în memoria telefonului tău Android.

 1. VidMate - HD video downloader

  VidMate – HD video downloader

  Ai văzut un videoclip și nu mai ți minte unde? Scapă de această problemă și descarcă videoclipurile favorite în memoria dispozitivului tău Android. Nu trebuie să mai salvezi linkuri sau să memorezi paginile de profil unde ai văzut clipul, descarcă-l și bucurăte de el când vrei.

 2. Download Twitter Videos - Twitter video downloader

  Download Twitter Videos – Twitter video downloader

  Această aplicație îți permite să salvezi videoclipuri direct de pe pagina de socializare Twitter. Îți place un videoclip și nu vrei să-l pierzi? Descarcă-l în memoria telefonului sau a tabletei și vei putea să îl urmărești când vrei, fără a mai avea neovie de conexiune la internet.

 3. All Video Downloader 2018

  All Video Downloader 2018

  All Video Downloader îți permite să descarci videoclipuri de pe diverse site-uri de specialitate și chiar și de pe paginile de socializare. Cu această aplicație vei putea să descarci rapid videoclipuri în format HD direct pe telefonul tău Android.

 4. FVD - Free Video Downloader

  FVD – Free Video Downloader

  FVD – Free Video Downloader este o aplicație, care îți permite să cauți, salvezi și să vizionezi clipuri video gratuit, prin intermediul dispozitivului mobil. Vizioneziși salvezi clipuri video în extensia MP4, poți descărca mai mult de un videoclip.

 5. Tweet2gif

  Tweet2gif

  Prin intermediul aplicației Tweet2gif vei putea descărca videoclipuri publicate pe Twitter în cadrul unei postări (tweet). Poți să o redai, dar poți să o și descarci direct pe telefon. Copiază linkul de la tweet și introdu-l în aplicație, iar apoi apasă „Download”. Simplu și rapid.

Cum dai mute unui utilizator pe Instagram
Cum dai mute unui utilizator pe Instagram

Ai în listă un cont în lista de Instagram cu ale cărui postări nu rezonezi. Este în regulă – cu toții cunoaștem un asemenea personaj. Din fericire, poți da mute utilizatorilor de Instagram ale căror postări te deranjează sau îți poluează lista. Din câteva click-uri nu î…

Ce este WhatsApp Proxy și cum se folosește
Ce este WhatsApp Proxy și cum se folosește

Ai fost vreodată în situația în care ai dorit să utilizezi WhatsApp, dar ți s-a refuzat accesul din cauza restricțiilor geografice? Poate fi o experiență incredibil de frustrantă, mai ales dacă aplicația de chat este principala sursă de comunicare cu familia și prietenii pent…

Cum creezi un sondaj pe WhatsApp
Cum creezi un sondaj pe WhatsApp

Cauți o modalitate distractivă și ușoară de a obține rapid răspunsuri de la familia, prietenii sau colegii tăi? Sondajele sunt o modalitate excelentă de a aduna rapid informații pe WhatsApp. Nu numai că sunt simplu de configurat, dar adaugă și un element interactiv care îi me…

Cum recuperezi un cont dezactivat de Instagram
Cum recuperezi un cont dezactivat de Instagram

Instagram este una dintre cele mai populare rețele social media. Fie că îl folosești pentru a vedea ce fac prietenii sau pentru promovare, pierderea sau închiderea contului este un scenariu de coșmar. Pe lângă pierderea unor cunoștințe cu care era singurul mijloc de comunicar…