Cele mai bune aplicații VPN pentru Android gratuite

Pentru a beneficia de securitate crescută pe internet, este bine să folosești servicii dedicate. Un antivirus sau antispyware nu este de ajuns, pentru că acestea nu te vor proteja de tracking sau de alte pericole.

Două opțiuni valide sunt TOR sau VPN. Dintre acestea, aplicațiile VPN sunt mai sigure deoarece folosesc criptări maxime, proxi-uri și ascund adresa IP reală, totodată oferind acces la site-uri blocate în țara ta. Iată cele mai bune aplicații gratuite VPN pentru Android.

  1. ProtonVPN - Secure and Free VPN

    ProtonVPN – Secure and Free VPN

    ProtonVPN – Secure and Free VPN este o aplicație de securitate mobilă pentru Android. Cu ajutorul ei te poți conecta în siguranță pe internet folosind criptări puternice, fără ca traficul să fie logat și în mod complet anonim.

  2. Windscribe VPN

    Windscribe VPN

    Windscribe VPN este o aplicație utilitară pentru Android cu ajutorul căreia îți protejezi identitatea online. Este gratuită și oferă un trafic de 10 GB pe lună. Blochează reclamele, trackerele și îți criptează datele.

  3. Hotspot Shield Free VPN Proxy

    Hotspot Shield Free VPN Proxy

    Hotspot Shield Free VPN Proxy este un instrument pentru Android care te ajută să deblochezi conținutul internet care este restricționat în țară. Printre beneficiile sale se mai numără ascunderea adresei IP și a locației, este gratuit și nelimitat și nu îți loghează activitățile.

  4. TunnelBear VPN

    TunnelBear VPN

    Aplicația Android TunnelBear VPN este un instrument de bază dacă dorești să navighezi pe internet în siguranță și complet anonim. De asemenea, îți protejează device-urile atunci când te conectezi la hotspot-uri Wi-Fi publice.

  5. Speedify - Fast Bonding VPN

    Speedify – Fast Bonding VPN

    Speedify – Fast Bonding VPN combină abilitățile de criptare VPN cu viteza unei conexiuni obișnuite la internet. Reușește acest lucru folosind mai multe conexiuni simultan fiind potrivit pentru video streaming. Cu ajutorul său vei putea elimina restricțiile bazate pe locație.

Cum să faci TikTok sigur pentru copii
Cum să faci TikTok sigur pentru copii

TikTok este rețeaua de socializare care a cucerit lumea, inclusiv pe cei mai mici membri ai familiei tale! Cu toate acestea, dacă ești părinte, probabil că te întrebi cum poți face această aplicație sigură pentru copilul tău, fără să-i furi bucuria de a explora și de a se exp…

Cum cumperi coins pe TikTok, pas cu pas
Cum cumperi coins pe TikTok, pas cu pas

TikTok este o platformă gratuită unde poți încărca și viziona videoclipuri scurte, poți face live și poți întâlni oameni cu aceleași interese. Deși este gratuită, aplicația are propria sa monedă virtuală, cunoscută sub numele de TikTok Coins. Aceste monede pot fi folosite pen…

Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit
Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie, fiind o alternativă puternică la WhatsApp. Mulți utilizatori nu știu însă că pot vedea ora exactă la care un mesaj trimis a fost citit de către destinatar. Acest lucru poate fi foarte util dacă vrei să știi, d…

Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările
Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările

TikTok este o platformă populară pentru crearea și distribuirea de conținut video, iar organizarea acestui conținut într-un mod accesibil poate contribui semnificativ la creșterea vizualizărilor. O modalitate excelentă de a face acest lucru este prin crearea de playlisturi pe…