Cum să dezactivezi sau să ștergi definitiv contul tău TikTok

Filmulețe scurte nu te mai distrează? Sau ai impresia că petreci prea mult timp pe telefon? Ori alternativele oferite de Instagram și Facebook sunt mai interesante? Ei bine, în aceste situații ar trebui să dezactivezi sau să îți ștergi definitiv contul de Tik Tok.

 

Fie că este vorba de îndoieli cu privire la măsurile de securitate a platformei, sau te-ai săturat editezi filmulețe scurte și vrei să te lansezi pe YouTube, cu siguranță ai un motiv valid pentru a părăsi platforma. Însă, dacă ești creator trebuie să ții cont de faptul că odată cu închiderea contului se vor șterge toate clipurile tale de pe TikTok. Acestea pot fi recuperate de la alți utilizatori care le-au salvat. Nici cumpărăturile făcute în aplicație nu le vei mai recupera.

 

Desigur, poți oricând să folosești o aplicație pentru a recupera filmulețele și fotografiile șterse de pe dispozitivul Android pentru a le recupera. Astfel, nu vei pierde toate clipurile tale haioase.

 

Cum îți ștergi contul de TikTok

 

Înainte de a apăsa butonul de ștergere a contului de TikTok trebuie să știi că acesta va fi dezactivat timp de 30 de zile și apoi șters. Dacă în această perioadă te răzgândești poți oricând să în reactivezi. Iată ce trebuie să faci!

  • Deschide profilul din partea dreaptă – jos a ecranului

 

  • Deschide meniul de setări din partea dreapta-sus

 

  • Selectează Setări și confidențialitate

 

  • Apasă Administrare cont

 

  • Selectează Șterge contul

 

  • Poți să ignori chestionarul privitor la motivele pentru care părăsești platforma TokTok

 

  • Apasă Continuă pe pagina „Ștergi acest cont?”

 

  • Introdu codul format din  cifre pe care îl vei primi prin SMS și apasă Șterge contul

 

  • Apasă Șterge în fereastra de confirmare

Contul tău va fi suspendat pentru 30 de zile, iar după această perioadă va fi șters. Poți oricând să reactivezi. Iar atunci când te plictisești, poți oricând să urmărești un serial pe telefon cu una dintre aplicațiile dedicate pentru Android.

  1. Tik Tok

    Tik Tok

    TikTok este o este o aplicație de distribuire de clipuri scurte haioase sau informative. Poți deveni și tu creator de conținut, deoarece este foarte simplu de folosit. Iar contul îl poți dezactiva la fel de ușor precum este utilizarea aplicației.

 

Cum să adaugi muzică profilului de Instagram
Cum să adaugi muzică profilului de Instagram

Instagram a lansat o nouă funcție care îți permite să adaugi o piesă preferată direct în profilul tău! Dacă ți-e dor de zilele MySpace și HI5, în care muzica era o parte integrantă a profilului, acum poți readuce puțin din acel vibe și pe Instagram. Vrei să știi cum să faci a…

Cum schimbi parola pe Telegram: securizează-ți contul
Cum schimbi parola pe Telegram: securizează-ți contul

Telegram este o aplicație populară pentru mesagerie, dar pentru a te asigura că rămâi în siguranță, este important să îți actualizezi parola periodic. În acest ghid, vei învăța cum să schimbi parola pe Telegram și să-ți protejezi contul împotriva accesului neautorizat. De ce …

Cum să faci TikTok sigur pentru copii
Cum să faci TikTok sigur pentru copii

TikTok este rețeaua de socializare care a cucerit lumea, inclusiv pe cei mai mici membri ai familiei tale! Cu toate acestea, dacă ești părinte, probabil că te întrebi cum poți face această aplicație sigură pentru copilul tău, fără să-i furi bucuria de a explora și de a se exp…

Cum cumperi coins pe TikTok, pas cu pas
Cum cumperi coins pe TikTok, pas cu pas

TikTok este o platformă gratuită unde poți încărca și viziona videoclipuri scurte, poți face live și poți întâlni oameni cu aceleași interese. Deși este gratuită, aplicația are propria sa monedă virtuală, cunoscută sub numele de TikTok Coins. Aceste monede pot fi folosite pen…