Cum îți transformi contul de TikTok în cont privat pe Android

TikTok este o rețea socială extrem de populară, dar uneori ai nevoie de puțină intimitate. Dacă vrei să-ți ascunzi complet contul de alți utilizatori, TikTok îți oferă o funcție specifică pentru a face acest lucru. Iată cum să activezi această funcție pe un dispozitiv Android.

Ascunde contul pentru a evita să fii găsit pe TikTok

Dacă dorești ca profilul tău să dispară pentru alți utilizatori fără să ștergi contul de TikTok, urmează acești pași pentru a-ți ascunde contul și a preveni găsirea profilului tău pe TikTok:

  • Deschide aplicația TikTok.
  • Atinge butonul Profile (situat în colțul din dreapta jos al meniului).
  • Pe profilul tău, atinge pictograma cu trei linii din colțul din dreapta sus.
  • Selectează Settings and Privacy.
  • Atinge opțiunea Privacy din secțiunea Account.
  • Atinge Recommend your account to others.
  • Dezactivează cele trei opțiuni: contacts, Facebook friends și users who open or send you links.

De îndată ce dezactivezi funcțiile de recomandare, contul tău nu va mai apărea ca sugestie în profilurile altor utilizatori. În plus, poți seta și profilul tău ca un cont privat din meniul Privacy.

Cum îți faci contul de TikTok privat

Când profilul tău este ascuns, doar utilizatorii pe care îi aprobi pot să te urmărească și să-ți vizioneze videoclipurile. Dar trebuie să înțelegi că acest lucru nu afectează urmăritorii pe care îi aveai deja înainte de a seta contul ca privat. Pentru a restricționa accesul lor, va trebui să elimini acei urmăritori.

  • Deschide aplicația TikTok și accesează profilul tău.
  • Atinge pictograma cu trei linii din colțul din dreapta sus.
  • Selectează Settings and Privacy.
  • Atinge Privacy.
  • Activează opțiunea Private account.

Acum, contul tău TikTok este setat ca privat și ai mai mult control asupra celor care îți pot vedea conținutul.

Ai suficiente opțiuni pentru a-ți proteja confidențialitatea pe TikTok și pentru a controla cine îți poate vedea profilul și videoclipurile. Fie că vrei să îți ascunzi complet contul sau doar să-l faci privat, urmează acești pași simpli și bucură-te de o experiență mai sigură pe TikTok.

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok este o rețea socială extrem de populară care permite utilizatorilor să creeze și să partajeze videoclipuri scurte, de obicei între 15 și 60 de secunde. Aplicația oferă o gamă variată de efecte speciale, filtre, și fundaluri muzicale care îți permit să fii creativ și să îți exprimi personalitatea într-un mod unic. TikTok este cunoscută pentru tendințele sale virale, provocările distractive și dansurile captivante, aducând laolaltă o comunitate globală de utilizatori.

Cum îți transformi contul de TikTok în cont privat pe Android
Cum îți transformi contul de TikTok în cont privat pe Android

TikTok este o rețea socială extrem de populară, dar uneori ai nevoie de puțină intimitate. Dacă vrei să-ți ascunzi complet contul de alți utilizatori, TikTok îți oferă o funcție specifică pentru a face acest lucru. Iată cum să activezi această funcție pe un dispozitiv Android…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…